Menu

Pametni pisači za uštedu vremena za male tvrtke Istaknuto

Pametni pisači za uštedu vremena za male tvrtke

HP je predstavio novu liniju pametnih pisača posebno namijenjenih malim tvrtkama. Nova serija HP OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i dizajnom.

„HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem“, izjavila je Sara Majkić, voditeljica kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju. „Budući da je više od pola vlasnika malih tvrtki potvrdilo da njihovo poslovanje ne može funkcionirati bez pisača, ovu smo tehnologiju razvili kako bi im pomogla u uštedi vremena i da dobiju više „prostora za disanje” kako bi se posvetili širenju poslovanja.“

Značajke serije pisača HP OfficeJet Pro:

Smart Tasks za uštedu vremena

Preskočite korake u repetitivnim u zadacima pomoću značajke Smart Tasks, prvog mobilnog rješenja u razredu koje automatizira zadatke skeniranja. Organizirajte dokumente 50% brže uz automatski obostrani ispis i napredne opcije skeniranja: skeniranje u oblak ili na račun e-pošte samo jednim dodirom te izrada dokumenata koji se mogu uređivati i pretraživati skeniranjem s telefona ili pisača.

Omogućuje rad bilo gdje

Ostanite povezani s tvrtkom i odradite posao bilo gdje i bilo kada. S lakoćom ispisujte, skenirajte i kopirajte sa svog telefona, služeći se najboljom mobilnom aplikacijom za ispis u razredu, HP Smart.

Poboljšana sigurnost, pouzdana veza

Sigurnosna rješenja vam omogućuju zaštitu privatnosti i kontrolu te značajku samopopravka Wi-Fi mreže koja omogućuje rad bez prekida veze.

Izrađen za održivost

Novi hardver dizajniran je za smanjenje potrošnje energije, papir se dobavlja iz odgovorne proizvodnje, a tintni ulošci jednostavno se recikliraju.

Serija 9000 izrađena je od recikliranih pisača i drugih elektroničkih uređaja – s više od 10% od plastičnih dijelova.

Poboljšano korisničko iskustvo

S lakoćom dohvatite dokumente iz ležišta za skeniranje s redizajniranim kliznim staklom (samo serija 9000).

Novi način rukovanja izlaznom ladicom onemogućuje prekomjeran izlaz papira kad je ladica za 250 listova puna (samo serija 9020).

Dodatne informacije o seriji HP OfficeJet Pro potražite ovdje.

HP je predstavio i najnoviji portfelj HP Laser koji uključuje HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser i HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji.

Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne u Republici Hrvatskoj od početka srpnja po cijeni već od 799 HRK s uključenim PDV-om.

Serija HP OfficeJet Pro (9010, 9020 i 9019) za male tvrtke bit će dostupna od kraja lipnja u Republici Hrvatskoj po cijeni već od 1.299 HRK s uključenim PDV-om.

 

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next