Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Otvorene su prijave za studente koji žele posjetiti 17. po redu sajam poslova Job Fair Istaknuto

Otvorene su prijave za studente koji žele posjetiti 17. po redu sajam poslova Job Fair

Sedamnaesto izdanje Job Faira, sajma poslova, u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Saveza studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), održat će se od 8. do 9. svibnja 2024. u Mozaik Event Centru (Slavonska avenija 6/II, Zagreb) s najvećom produkcijskom razinom do sada.

Na ovogodišnjem izdanju Job Faira, koji godišnje privuče preko 2500 studenata, 110 domaćih i inozemnih tvrtki iz 15 industrija će na preko 100 štandova zainteresiranim studentima predstavit svoje projekte, tehnologije i znanja, a posjetitelji će moći uživati i u 12 talkova, 2 panel rasprave i 10 radionica. Posebno, na kraju prvog dana, 8. svibnja, od 18 sati će se održati i Loosen Up zabava u KSET-u s timskim natjecanjem i besplatnim koktelima.

Središnja tema ovogodišnjeg Job Faira je transformacija. Prvog dana sajma, održat će se panel rasprava na temu kriznog menadžmenta, na kojem će se pridružiti predstavnici tvrtki Atlantic, Infobip i Syskit i odgovoriti na pitanja kako učinkovito reagirati na krize, mijenjati strategije i donositi odluke u turbulentnim uvjetima te pružiti sveobuhvatan pogled na to kako organizacije upravljaju krizom.

Job Fair otvorenje

Drugog dana sajma, održat će se panel rasprava o transformacijama poslovnih modela u kojoj će sudjelovati predstavnici tvrtki Prehnit, Codebooq i TIS te podijeliti uspješne primjere u transformaciji poslovnih modela. Drugi dan će završiti brzopoteznom debatom na temu "Transformacija AI-a u budućnosti: Kako će daljnji razvoj umjetne inteligencije utjecati na tržište rada za programere?" u kojoj će sudjelovati profesori i studenti s FER-a.

“U razgovoru sa stručnjacima iz industrije studenti mogu saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i potencijalnom zapošljavanju nakon studija, kao i informirati se o najnovijim trendovima na tržištu rada", poručila je voditeljica karijernih aktivnosti, Nikolina Relić Sić, i pozvala sve zainteresirane studente da se prijave što prije jer je broj mjesta ograničen.

Job Fair atmosfera

Registracija na sajam moguća je putem mrežne stranice jobfair.fer.hr/register gdje se dobije i QR kod s kojim se jedino može ući na sajam.

Detaljni raspored s informacijama o vremenu i mjestu održavanja svih aktivnosti na ovogodišnjem Job Fairu dostupan je na mrežnoj stranici: jobfair.fer.hr/schedule gdje klikom na svaki sadržaj se može saznati više informacija i rezervirati svoje mjesto.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next