Biz Tech web portal powered by vidi logo2

17. sajam poslova Job Fair održat će se u Mozaik Event Centru Istaknuto

17. sajam poslova Job Fair održat će se u Mozaik Event Centru

U periodu od 8. do 9. svibnja održat će se Job Fair, sajam poslova u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, Saveza studenata FER-a i Kluba studenata elektrotehnike (KSET).

U potrazi za modernim rješenjem koje će poboljšati iskustvo poduzeća i posjetitelja, ovogodišnja lokacija Job Faira je u sklopu Mozaik Event Centra (dvorane Zemlja, Vatra i Voda).
Pregršt domaćih i inozemnih poduzeća zainteresiranim studentima predstavit će svoje projekte, tehnologije i znanja na kreativno uređenim štandovima, talkovima, radionicama i panel raspravama. Na kraju prvog dana očekuje se i nezaobilazna Loosen up zabava.

Job Fair atmosfera


Posjetitelji će s druge strane u razgovoru sa stručnjacima iz industrije moći saznati sve o mogućnostima obavljanja prakse i zaposlenja nakon studija te se tako upoznati s aktualnostima na tržištu rada.
Prijave za poduzeća su otvorene i traju do petka, 22. ožujka do kraja dana. Poduzeća se mogu prijaviti putem internetske stranice Job Faira. Službenu ponudu za sudjelovanje poduzeća mogu zatražiti slanjem upita na e-adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Job Fair standovi
„Svake godine organizirati Job Fair je avantura. Trudimo se da bez obzira na izazove u gospodarskom i akademskom sektoru unaprijedimo odnose između našeg fakulteta i poduzeća iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Posjetiteljima želimo pružiti priliku da ostvare interakciju sa stručnjacima iz kvalitetnih tehnoloških poduzeća, ali i popratiti zanimljivosti iz gotovo svih industrija.“ – izjavile su Nikolina Relić Sić, organizatorica ispred FER-a i Dijana Tot, organizatorica ispred Saveza studenata FER-a.


Novosti pratite na stranici Job Faira putem poveznice: https://bit.ly/17JobFair.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next