Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Plaćeni korisnici ChatGPT-a sada mogu pristupiti GPT-4 Turbo modelu Istaknuto

Plaćeni korisnici ChatGPT-a sada mogu pristupiti GPT-4 Turbo modelu

OpenAI je donio novi GPT-4 Turbo za plaćene korisnike ChatGPT-a. Tvrtka je objavila vijest na X (ranije poznat kao Twitter), dijeleći da je njihov veliki jezični model poboljšao matematičke, logičke, programerske i pismene vještine.

Što se tiče ovog posljednjeg, odgovor na njihovu početnu objavu navodi da će "pri razgovoru s ChatGPT-om, odgovori će biti direktniji, manje dugački i koristiti više razgovornog jezika". Značajno je napomenuti da je u prosincu Microsoft integrirao GPT-4 Turbo sa svojim Copilot AI chatbotom i generatorom slika DALL-E 3.

Kada je OpenAI u studenom objavio GPT-4 Turbo, istaknuo je glavna unaprjeđenja u sustavu koji pokreće ChatGPT. Tada je OpenAI tvrdio da GPT-4 Turbo može primiti šest puta više stranica teksta - 300, u usporedbi s prethodnih 50. S obzirom na obilje pruženih informacija, ovo proširenje može značiti složenije upute i odgovore. Veliki jezični model također može stvarati naslove ili opise slika uputa i obraditi zahtjeve za pretvaranje teksta u govor.

GPT-4 Turbo čak je napredovao od svoje početne najave. OpenAI je prvotno proširio svoje svjetsko znanje do travnja 2023., dobar skok u odnosu na prethodni odrezak u rujnu 2021. za GPT-4. Sada GPT-4 Turbo ima informacije sve do prosinca 2023.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next