Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Infobip s Googleom održao prvi B2B Marketing Forum u Hrvatskoj Istaknuto

Infobip s Googleom održao prvi B2B Marketing Forum u Hrvatskoj

Startup Tribe, Infobipov odjel za startup ekosustav i Google for Startups za centralnu i istočnu Europu organizirali su prvi B2B Marketing Forum u Hrvatskoj.

Forum je bio namijenjen B2B tvrtkama i startupima iz regije srednje i istočne Europe. Predstavlja nastavak suradnje za Infobip i Google, nakon što su zajednički radili na projektu Scale|Croatia.

Na prvom ovakvom forumu u Hrvatskoj govornici iz Engleske, Poljske, Češke, Mađarske, Bugarske i Hrvatske podijelili su znanja i najbolje prakse B2B marketinga. U događanju, održanom u Infobipovom kampusu Alpha Centauri u Zagrebu, sudjelovali su i predstavnici tvrtki Rimac, Productive, Darwin & the Machines, Make.com i drugih.

Podrška startupima je ključna

Bilo je riječi o temama kao što su kako doći do ciljnih korisnika, što je agilno istraživanje u marketingu, kako biti konkurentan na centralnom europskom tržištu, kako napraviti uspješan branding kompanije...

"Ovo je prirodni nastavak suradnje s Googleom oko startup inicijativa i pokretanja projekata koji će dodatno osnažiti brzorastuću tehnološku scenu u Hrvatskoj te srednjoj i istočnoj Europi.

Projekt Scale|Croatia, pokrenut prošle godine s Googleom i Goldman Sachsom, bio je iznimno uspješan pilot koji se u skoroj budućnosti planira ponavljati, segmentirati i rasti te replicirati na druge države, regije i vertikale.

Sve nas to ne sprječava da razvijamo ostale lokalne i regionalne projekte poput ovog B2B foruma. Bilo kakva podrška i edukacija startupima je ključna u osjetljivim fazama njihovog razvoja pa smo uvjereni da će i ovo biti korisno iskustvo“, poručio je Nikola Pavešić, voditelj Infobip Startup Tribea.

"Infobip je bio logičan izbor za partnera jer su najuspješnijih B2B tvrtki u regiji, koju često ističemo kao primjer startupima.

Jako smo zadovoljni posjećenošću, interakcijom između govornika i publike i općom atmosferom. Sigurno ćemo ih organizirati još nekoliko", dodala je Barbara Bednarek, voditeljica Apps, Startups, Export & Entrepreneurship razvoja za regiju srednje i istočne Europe u Googleu.

U Infobipovom programu Startup Tribe trenutno sudjeluje više od 260 startupa iz preko 60 država.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next