Biz Tech web portal powered by vidi logo2

IDC: Infobip je lider u segmentu CPaaS usluga Istaknuto

Adrian Benić (Infobip) Adrian Benić (Infobip)

Analitička kuća IDC po drugi je puta proglasila Infobip globalnim liderom u pružanju usluga u segmentu CpaaS (Communications Platform-as-a-Service).

"Infobip je uspostavio globalnu prisutnost i sjajne sposobnosti na tržištu CPaaS-a zahvaljujući svom bogatom portfelju proizvoda i usluga namijenjenih tvrtkama, kao i iznimno pouzdanoj ponudi - što je prijeko potrebno za mrežne operatore koji pružaju globalne usluge razmjene poruka.

Ojačana tržišna pozicija

Infobip ima jedinstvenu širinu, dubinu i modularnost komunikacijske platforme. Kao rezultat tih snaga i u usporedbi s mnogim konkurentima, Infobip je financijski čvrst i brzo je rastao u posljednje dvije godine", rekla je Courtney Munroe, potpredsjednica IDC-a zadužena za istraživanje.

"Ove smo godine dodatno ojačali svoju poziciju predvodnika na tržištu CPaaS-a, što je vidljivo i iz IDC-ova izvješća MarketScape.

Stvaran i opipljiv rezultat naših napora da ojačamo svoju poziciju na spomenutom tržištu je službeno predstavljanje našeg najnovijeg rješenja CPaaS X u svibnju ove godine na Infobipovoj međunarodnoj konferenciji za developere Shift Miami", istaknuo je Adrian Benić, Infobipov član uprave za proizvode.

CpaaS je cloud platforma koja primjenom API-jeva tvrtkama omogućuje integraciju prilagođenih komunikacijskih mogućnosti poput glasovnih sadržaja, videosadržaja i poruka u aplikacije, poslovne procese i usluge. Može poslužiti za proširenje kapaciteta aplikacija tvrtki bez dodatne backend infrastrukture.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next