Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Kripto startup Revuto pokreće crowdfunding kampanju Istaknuto

Vedran Vukman (Revuto) Vedran Vukman (Revuto)

Hrvatski kripto startup Revuto pokreće kartični program za bolju kontrolu pretplata i najavljuje crowdfunding kampanju kojom planira osigurati sredstva za iduću fazu svog poslovanja.

U kampanji, koja će trajati 24 sata, moći će sudjelovati isključivo 1.500 ulagača koji će dobiti udio u kompaniji i projektima. Prikupljanje sredstava kreće u utorak, 18. travnja.

Sve pretplate na jednom mjestu

U sklopu kartičnog programa korisnici Revuta dobit će priliku koristiti virtualne debitne kartice za plaćanje i kontrolu pretplata jer će ih imati okupljene sve na jednom mjestu. Moći će ih nadopunjavati s vlastitih debitnih ili kreditnih kartica i preko kriptovaluta. Glavni cilj je, kažu u Revutu, pružanje privatnosti i zaštite od neželjenih troškova.

"Spremni smo za novu stepenicu u našem poslovanju, tražimo zainteresirane investitore koji će prepoznati vrijednost našeg projekta i pomoći nam da na tržište izbacimo kartični program. Kroz sve aktivnosti do sad smo ostvarivali značajan rast, osigurali smo sve regulatorne dozvole, integrirali s partnerima i potpuno smo spremni izbaciti naš najznačajniji proizvod na tržište, Revuto debitne kartice.

Crowdfunding kampanjom malim investitorima želimo ponuditi udio u našoj tvrtki kako bi projekt ostao u rukama zajednice koja nas podržava", rekao je suosnivač i glavni izvršni direktor Revuta Vedran Vukman.

Investiranjem na Bitcoin mreži investitori bi, osim udjela u kompaniji, trebali dobiti i povrat do 15 posto investicije u tokenu REVU.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next