Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Poslovni korisnici mogu odgoditi instaliranje Windows 10 updatea

Terry Myerson, izvor: Microsoft Terry Myerson, izvor: Microsoft

Kao što je čelni Microsoftov čovjek za operativne sustave i uređaje Terry Myerson objavio prošlo tjedan, kompanija će svojim poslovnim korisnicima dati mogućnost da do četiri tjedna odgode instalaciju sigurnosnih zakrpa i updateova . Postavka je dostupna poslovnim korisnicima i kompanijama koji koriste Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise te Windows 10 Education. Nova je mogućnost svim korisnicima navedenih Windowsa stigla prošli četvrtak kao dio Windows 10 verzije 1511.

"Windows Update za poslovne korisnike omogućava IT odjelu kontrolu nad instaliranjem updateova unutar organizacija gdje rade, te tako mogu istovremeno osigurati neprekidan rad i sigurnost svojih uređaja, po manjim troškovima," rekao je Terry Myerson u blog postu.

Najveća razlika između ove opcije dostupne na Windowsima 10 za poslovne korisnike i svih ostalih je činjenica što na na ostalim verzijama Windowsa 10 korisnici ne mogu odlučiti hoće li instalirati zakrpe i updateove, nego im se oni automatski instaliraju čim ih Microsoft objavi. Drugim riječima to znači da "obični" korisnici ne mogu birati kada će im se zakrpe i updateovi instalirati, niti mogu odgoditi njihov dolazak na svoje računalo.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next