Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Skype Translator službeno dostupan širom svijeta [VIDEO]

Skype Translator službeno dostupan širom svijeta [VIDEO]

Iako je prošli tjedan sustav Skypea pao širom svijeta, brzo su ispravili grešku i nastavili dalje s planovima. U prosincu 2014. godine Skype je predstavio Skype Translator preview aplikaciju, dajući ljudima priliku da testiraju i daju svoj komentar prije službenog izlaska. Od jučer, Skype Translator je postao službeno dostupan milijunima ljudi širom svijeta.

Skype Translator uveo je šest glasovnih jezika (engleski, njemački, talijanski, mandarinski i španjolski) i 50 jezika za dopisivanje (među kojima je i hrvatski) u Skype for Windows desktop aplikaciju, navodi službena stranica.
Aplikacija je rađena na tehnologiji strojnog učenja, koja uči i s korištenjem postaje sve pametnija. Ovdje možete pogledati i video kako to zaista funkcionira, bez obzira da li se koristi u poslovne ili privatne svrhe.

Ovo ažuriranje dolazi u sljedećim tjednima i pojavit će se nove Skype Translator ikone kad se ažurira aplikacija (vidljivo na slici dolje).

picture12 skypte transaltor


Ovim potezom, Skype ujedinjuje ljude i briše granice koje postoje zbog različitih jezika, ali i postaje konkurencija sveprisutnom Googleu i njegovom prevođenju. 

Video sadržaj

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next