Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatski developer softvera Serengeti se rebrandirao Istaknuto

Hrvatski developer softvera Serengeti se rebrandirao

Hrvatska konzultantska IT tvrtka specijalizirana za razvoj složenih poslovnih aplikacija, Serengeti, predstavila je novi vizualni identitet. Osim novog logotipa, tu su i nova tipografija i korporativne boje, a projekt rebrandinga okrunili su osvježenom web stranicom.

Domaća tvrtka, koja inače posluje uglavnom na inozemnom tržištu, dobiva u potpunosti novi vizualni identitet, no i dalje zadržava svog već prepoznatljivog, a sada grafički stiliziranog, kameleona, koji je njihov zaštitni znak.
U svojem priopćenju Serengeti kaže kako su promijenjeni logotip i cjelokupni vizualni identitet tvrtke početna stepenica u njihovom rebrandingu, a istovremeno prirodan slijed nakon 13 godina uspješnog poslovanja i organskog rasta.

Goran Kalanj

„Jasno smo definirali svoje strateške ciljeve, odredili smo svoju boju glasa i svoj ton, a sada je vrijeme da to implementiramo. Svi moramo govoriti istim jezikom, ponukani istim ciljem i vrijednostima. Mi smo tvrtka koja ukratko - razvija software. Želimo biti prepoznati kao kvalitetan i pouzdan partner. Tijekom godina smo učili, gradili se, napredovali, širili svoj portfolio, a novi vizualni identitet objedinjuje sve što smo izgradili do sada, ali i planove koje želimo realizirati.“, komentirao je vlasnik i direktor tvrtke Serengeti Goran Kalanj. „Naš kameleon ima svoje ime od prvoga dana, on je Geti, i drago mi je da smo mu dali novo, modernije ruho u kojem će nas predstavljati na globalnom IT tržištu.“, dodao je.

Serengeti je u posljednjih godinu dana značajno sudjelovao u uspjehu hrvatske IT scene. Nedavno su dobili još jedno priznanje. Riječ je o priznanju Financial Timesa i Statiste na osnovu kojeg su se našli na prestižnoj listi top 1000 najbrže rastućih europskih tvrtki.

Tvrtka Serengeti se nalazi na popisu Top 1.000 hrvatskih visokotehnoloških kompanija po kriteriju prihoda od izvoza koji možete pronaći na portalu WhoIsWhoInIT.com

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next