Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Assmann predstavio nadzorne kamere koje funkcioniraju pomoću glasovnog asistenta Istaknuto

Assmann predstavio nadzorne kamere koje funkcioniraju pomoću glasovnog asistenta

Assmann grupa predstavila je nove modele nadzornih kamera za vanjsku i unutarnju upotrebu. Svi modeli mogu biti integrirani u ambijente 'pametnih kuća', a njihova aktivacija moguća je pomoću glasovnog asistenta. Inovativne kamere opremljene su detektorima pokreta, imaju širokokutni objektiv čime pokrivaju veće područje te imaju dnevni i noćni način snimanja.

„U Assmannu uvijek nastojimo pratiti sve trendove u tehnologiji kako bi našim klijentima ponudili sigurne i kvalitetne uređaje s jednostavnim načinom korištenja. Stoga smo razvili četiri nova modela nadzornih kamera koje garantiraju maksimalnu sigurnost. Kamere su proizvedene prema primjerima najmodernijih tehnoloških standarda te se mogu koristiti u svim interijerima i eksterijerima“, istaknula je Lidija Mikuš, generalna direktorica hrvatske podružnice međunarodne tvrtke Assmann.

Novi modeli Digitus nadzornih kamera prikladne su za garažu, dječju sobu i vanjski vrt. Zbog modernog minimalističkog dizajna lako se uklapaju u sve interijere i eksterijere, a vanjski modeli zamišljeni su i kao vanjska LED svjetla. Senzori i kvaliteta kamere vrlo su detaljni i osjetljivi, stoga detektiraju svaki detalj u blizini ili u objektu. Lako se integriraju u sustave 'pametnih kuća' te je njima moguće upravljati preko Internet aplikacija na mobilnim uređajima ili direktnom kontrolom pomoću glasovnog asistenta. Na taj način, korisnici mogu pratiti trenutno stanje u njihovim objektima.

DN18603 Unutrašnja kamera

Sva četiri modela kamera Assmannovog brenda Digitus imaju integrirani detektor pokreta. U slučaju da se aktivira, kamere u svega nekoliko sekundi šalju 'push' notifikaciju korisnicima. Zbog naprednog dnevnog i noćnog načina snimanja, korisnici usred noći imaju čistu snimku prostora kojeg obuhvaća kamera širokokutnog objektiva visoke kvalitete. Također, dvosmjerni audio sustav omogućava dobru kvalitetu zvuka, a svaka kamera ima svoju mikro memorijsku karticu kojoj se uvijek može pristupiti i korisnici mogu preuzeti snimku određenog vremenskog razdoblja. Navedena mogućnost svi korisnicima Digitus nadzornih kamera omogućava da vrlo jednostavno prikupe vrijedne dokaze u slučaju da dođe do provale ili pljačke.

Nova serija Digitus nadzornih kamera nudi dva modela vanjskih kamera, jednu ulaznu kameru i zvono te jednu kameru za interijer. Modeli kamera za vanjski prostor objekta razlikuju se po tehničkim specifikacijama i dizajnu. Kako bi osigurali maksimalnu sigurnost, Assmann za eksterijere predlaže instalaciju dviju kamera: zidne kamere koje su otporne na sve vremenske uvjete te kamere s LED svjetiljkom koja snima udaljenost do deset metara te omogućava dvosmjerni audio prijenos. Zidna kamera može se montirati na fasadu te ima mogućnost rotacije za 355 stupnjeva, a LED svjetlo na kameri dalekog dometa automatski se pali i gasi.

Kamera na ulazu nalazi se na uređaju uz zvono. Također je otporna na sve vremenske uvjete i pri detektiraju kretanja šalje notifikacije vlasniku. Kamera pokriva područje do 120 stupnjeva te snima udaljenost do deset metara. Assmann nadzorna kamera za interijer obuhvaća vidokrug od 355 stupnjeva te ima visoku kvalitetu noćne slike. Osim za generalnu zaštitu objekta, može se koristiti kao 'baby' kamera te je prikladna za nadzor kućnih ljubimaca.

Prednosti navedenih kamera najviše se očituju u tome što korisnik u svakom trenutku može pratiti stanje u svojim objektima, a Digitus pametna tehnologija korisniku šalje notifikaciju u slučaju da detektira nepravilnosti. Sve kamere dostupne su putem Assmann Internet trgovine, a više informacija o samim kamerama možete pronaći na ovoj poveznici.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next