Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Schneider Electric na 12. mjestu 25 najboljih opskrbnih lanaca za 2018. Istaknuto

Schneider Electric na 12. mjestu 25 najboljih opskrbnih lanaca za 2018.

Prošle je godine kompanija Schneider Electric bila svrstana na 17. mjesto na popisu 25 najboljih svjetskih opskrbnih lanaca istraživačke kuće Gartner, dok je na popisu 15 najboljih opskrbnih lanaca u Europi zauzimala 7. mjesto.

Schneider Electric, vodeća kompanija u području digitalne transformacije upravljanja energijom i automatizacije, objavila je kako su je analitičari istraživačke kuće Gartner svrstali na 12. mjesto popisa 25 najboljih opskrbnih lanaca za 2018. Vijest o ovogodišnjem rangiranju objavila je istraživačka kuća Gartner na svojoj godišnjoj konferenciji Supply Chain Executive Conference u Phoenixu.

"Zaista smo počašćeni što smo se popeli za pet mjesta u odnosu na prošlogodišnje rangiranje kada smo bili na 17. mjestu. Naša strategija opskrbnog lanca prilagođenog individualnim potrebama, održivog i povezanog (Tailored, Sustainable and Connected 4.0 Supply Chain), uzima zalet dok naši klijenti i naši partneri surađuju te podržavaju našu viziju. Vjerujemo da ovo novo uvrštavanje na popis 25 najboljih lanaca potvrđuje našu predanost stalnoj digitalnoj transformaciji u opskrbnom lancu kompanije Schneider Electric te veliki doprinos naših zaposlenika rastu kompanije Schneider", rekao je Mourad Tamoud, izvršni potpredsjednik, Global Supply Chain Operations, Schneider Electric.

“Nastavit ćemo s pružanjem naših EcoStruxure rješenja koja opskrbljuju naše tvornice, distribucijske centre i zgrade brzinom kao dokazom koristi koju donose klijentima, i usredotočit se na to da budemo inovativni u načinu korištenja tehnologije i analitike za spoznaje u stvarnom vremenu u cijelom našem opskrbnom lancu, a sve kako bismo klijente učinili zadovoljnijima. Budući da smo odgovorno poduzeće, naš opskrbni lanac, također, nastoji podržati naše ambicije kad se radi o održivosti u smislu brige za naš planet”, rekao je Mourad Tamoud.

U 2017. godini, u dijelu kompanije Schneider Electric Global Supply Chain Operations, koji uključuje 207 proizvodnih pogona u 44 zemlje i 98 distribucijskih centara, njegovih 86 tisuća radnika dnevno je baratalo s više od 260 tisuća referenci i obrađivalo više od 150 tisuća linija narudžbi.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next