Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatski Tech Data Distribution postao distributer Adobea Istaknuto

Hrvatski Tech Data Distribution postao distributer Adobea

Tech Data Distribution Croatia, tvrtka kćer istoimenog svjetskog IT distributera, putem lokalnog ureda u Zagrebu hrvatskim partnerima distribuira IT rješenja tvrtki kao što su IBM, Oracle, Lenovo, Cloudera i Autodesk, a distribucijskoj listi sada se priključio i Adobe.

Dodavanjem Adobea distribucijskom kanalu, omogućiti će se hrvatskim resellerima naručivanje softvera ovog poznatog proizvođača. Obzirom da je Tech Data među vodećim distributerima u svijetu, raspolaže sa stručnjacima usko specijaliziranim za razne vendore s kojima surađuje, pa tako i za Adobe, čime dolazi u mogućnost pružiti stručnu tehničku podršku partnerima, a kako kažu, neće izostati ni edukacijskih evenata koje će organizirati u budućnosti.

"Trenutni partneri s kojima surađujemo uvidjeli su prednosti poslovanja s nama, jer možemo isporučiti različita IT rješenja kroz jedan distribucijski kanal, što na kraju pojednostavljuje i ubrzava poslovanje, a dodavanjem novih vendora, dodatno učvršćujemo poslovni odnos s partnerima", navode iz tvrtke Tech Data Distribution Croatia.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next