Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Settle uveo plaćanje mobilnim telefonom kod prvih trgovaca u Zagrebu Istaknuto

Settle uveo plaćanje mobilnim telefonom kod prvih trgovaca u Zagrebu

Aplikacijom Settle, koja je od početka srpnja dostupna u Hrvatskoj, od sada je moguće platiti kod trgovaca i ugostitelja.


Settle je europska aplikacija za mobilno plaćanje i prijenos novca, izgrađena na platformi norveške tvrtke Auka, koja je dokazana u praksi te je ostvarila velik uspjeh u nordijskim zemljama. Hrvatska je bila prvo tržište na kojemu je Auka predstavila Settle, novu aplikaciju za mobilno plaćanje koja će uskoro biti dostupna i u drugim europskim zemljama, a korisnici su dosad mogli osloniti na Settle kako bi brzo, jednostavno poslali novac prijateljima i rodbini.

Od sada se Settle može koristiti i kod prvih trgovaca u Zagrebu koji ga prihvaćaju kao način plaćanja: u Maloj kavani (Trg bana Jelačića 5), geek shopu Here be dragons (Tkalčićeva 34), fitness centrima tvrtke Gladiator te Body building i fitness učilištu “prof. Siser” (BBK Gladiator na Šalati i Fitness point u Zagrebačkoj 105 u Sesvetama), kao i beauty centrima Studio Tim (Đorđićeva 16 i Preradovićeva 23).

Brojne su prednosti plaćanja Settleom, i za korisnike i za trgovce. Korisnici kroz Settle mogu platiti s bilo koje od podržanih kreditnih i debitnih kartica, dok trgovci koji dosad zbog raznih razloga nisu željeli primati bezgotovinske načine plaćanja sad imaju jednostavniji i troškovno povoljniji način da prihvate najsuvremeniji način plaćanja - mobilnim telefonom - bez ulaganja u često neisplative POS uređaje koje prate složeni ugovorni odnosi s bankama. Settle je pritom, zahvaljujući integraciji koju osigurava tvrtka Neoinfo, posve usklađen sa svim pravilima fiskalizacije pa trgovci koji ga koriste ne moraju niti o tome voditi brigu.

Korisnici mogu preuzeti Settle u verzijama za iOS i Android na https://settle.eu/hr/. Zainteresirani trgovci koji žele početi prihvaćati Settle kao sredstvo plaćanja mogu pronaći sve potrebne informacije na https://settle.eu/hr/settle-za-tvrtke/ a registrirati se za korištenje na https://business.settle.eu/.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next