Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dell Technologies predstavlja nove servere i rješenja za moderne podatkovne centre Istaknuto

Dell Technologies predstavlja nove servere i rješenja za moderne podatkovne centre

Tvrtka Dell Technologies izdala je priopćenje u kojem navodi da je dodala pet potpuno novih PowerEdge servera u svoj portfelj poslužitelja.

Osmišljeni za otključavanje druge generacije AMD EPYC procesora, novi poslužitelji nude kupcima poboljšane performanse i jednostavnije upravljanje te sigurnu platformu. Novi poslužitelji PowerEdge, postavljaju svjetske rekorde, uključujući 280 posto veće performanse baze podataka i vrhunski učinak dualne utičnice u industriji kao rezultat SAP prodaje i distribucije (SAP SD). 

Potpuno novi Dell EMC PoweEdge poslužitelji maksimiziraju performanse procesora druge generacije AMD EPYC. Također, u Dellu nastavljaju s poboljšanjem OpenManagea, pružajući korisnicima mogućnost nesmetanog rada s vodećim dobavljačima softvera i javnim dobavljačima usluga u oblaku.
Dell Technologies nudi nove Dell EMC PowerEdge servere dizajnirane za optimizaciju AMD EPYC druge generacije

Novi serveri omogućuju poboljšane Dell EMC Vsan Ready Node implementacije sa 51 posto većom brzinom ulaza/izlaza u sekundi (IOPS) u odnosu na prethodnu generaciju AMD EPYC procesorskih PowerEdge 4 sustava.

Novi poslužitelji nude brži računalni i memorijski odgovor. U usporedbi s prethodnom generacijom, novo dizajnirana matična ploča poslužitelja nudi bolje hlađenje i optimalan integritet signala. Dodatno, inovativni PowerEdge podržava PCIe 4.0 i omogućava međusobno povezivanje i napredno umrežavanje.
Dell proširuje EMC Ready Solutions za HPC portfelj temeljen na novim PowerEdge poslužiteljima. Novodizajnirani Ready Solutions za HPC digitalnu proizvodnju, istraživanje i znanost nude prednosti hlađenja tekućinom i GPU-a kako bi se dodatno poboljšala radna snaga za računanje intenzivnog rada, kao što su umjetne inteligencija, strojno učenje i duboko učenje.

Ready Solutions za HPC s AMD EPYC procesorima druge generacije, nude poboljšane performanse za radna opterećenja kao što su računalna dinamika, modeliranje klime i vremenskih prilika. Na nedavnom testiranju, PowerEdge C6525 isporučio je rezultate modeliranja vremenskih prilika duplo brže od poslužitelja s AMD EPYC prethodne generacije.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next