Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tele2 i A1 daju besplatne usluge djeci i učenicima Istaknuto

Tele2 i A1 daju besplatne usluge djeci i učenicima

Tele2 učenicima omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja dok traje nastava na daljinu, a A1 Hrvatska će svim korisnicima TV usluge od ponedjeljaka besplatno omogućiti sve kanale namijenjene djeci.

 

Tele2 svim učenicima koji koriste Tele2 mrežu, bez obzira radi li se o korisnicima na bonove, pretplatnicima ili korisnicima pokućnog interneta, omogućava besplatan podatkovni promet za korištenje edukativnih sadržaja u sklopu CARNetove mreže za školu na daljinu. Besplatan pristup preko Tele2 mobilne mreže imaju svi učenici osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj s elektroničkim identitetom u CARNetovom sustavu AAI@EduHr. Podatkovni promet za korištenje nastavnih sadržaja je besplatan preko Tele2 mobilne mreže od 16. ožujka 2020. godine sve dok traje organizacija nastave na daljinu uslijed koronavirusa u Hrvatskoj.

A1 Hrvatska će svim korisnicima TV usluge od ponedjeljaka besplatno omogućiti sve kanale namijenjene djeci. Riječ je o ukupno 14 dječjih kanala s raznovrsnim zabavnim i obrazovnim sadržajem, namijenjenih svim uzrastima. Kako bi roditeljima, odgajateljima i nastavnicima olakšali razdoblje bez rada vrtića i škola, svim korisnicima TV usluge od ponedjeljka će automatski biti dostupno svih 14 TV kanala za djecu iz Osnovnog, Proširenog i Dječjeg paketa. Većina kanala je potpuno lokalizirana na hrvatski, a dodatno su dostupni kanali i na francuskom, njemačkom i engleskom jeziku. Osim zabavnog sadržaja djeca će moći pratiti i Da Vinci Learning, jedan od najboljih svjetskih edukativnih TV kanala. Sve relevantne informacije o uslugama dostupne su na www.a1.hr ili pozivom na Službu za korisnike 0800 091 091.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next