Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Traži se osam mladih STEM talenata za početak karijere kroz A1 Start program Istaknuto

Traži se osam mladih STEM talenata za početak karijere kroz A1 Start program

Mladi STEM talenti koji traže prvo stalno zaposlenje u struci kako bi svoje fakultetsko znanje primijenili u praksi, imaju priliku postati dio četvrte generacije A1 Start programa i započeti svoju karijeru u A1 Hrvatska.

A1 Start namijenjen je apsolventima, diplomantima i onima koji su završili fakultet u zadnjih 12 mjeseci, iz područja STEM-a ili društvenih znanosti, a očekuju strukturirano uvođenje u svoj prvi posao te podršku poslodavca u ostvarenju punog potencijala i pripremu za daljnji razvoj karijere.

A1 Hrvatska traži osam mladih talenata, A1 Startovaca za pojačanje u područjima Data Science, Data Analytics, ICT, Strategy & Business Transformation i Finance & Purchasing, a prijave traju do 2. lipnja.

Ulaskom u A1 Start program polaznici dobivaju stalno zaposlenje na neodređeno i to na puno radno vrijeme, uz brojne benefite. Osim toga, tijekom prvih godinu dana rada u kompaniji očekuje ih podrška iskusnih mentora i timova, plan edukacije prilagođen njihovim potrebama te jasno definirani ciljevi i razvojni plan koji ih priprema za nastavak karijere u A1.

A1 Startovci ne moraju imati prethodno radno iskustvo, od njih se jedino očekuje afinitet prema novim tehnologijama te želja za kontinuiranim razvijanjem vlastitih znanja i vještina, poručuju iz A1.

Natječaj za A1 Start otvoren je do 2. lipnja, do kada zainteresirani kandidati trebaju ispuniti kratku formu za prijavu te priložiti svoj životopis i motivacijsko pismo, navodeći i tim u kojem bi željeli raditi. Nakon toga slijedi selekcijski proces, a A1 Startovci će s radom započeti 1. listopada. Prijave za A1 Start program podnose se putem linka

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next