Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Sučeljavanje direktora vodećih rivala na pozornici najveće FinTech konferencije u regiji Istaknuto

Sučeljavanje direktora vodećih rivala na pozornici najveće FinTech konferencije u regiji

Četrnaesta najbrže rastuća kompanija u Europi, prema posljednjoj ljestvici Financial Timesa koja okuplja 1000 najperspektivnijih mladih poduzeća, nastala je u Hrvatskoj prije točno 10 godina.

Tada se još nije zvala Aircash, niti je nudila usluge koje trenutno koristi više od 600 tisuća korisnika u regiji. Danas pak predstavlja najuspješniji FinTech pothvat na tržištu - kompaniju koja je izašla izvan okvira tradicionalnog bankarstva i bazu svojih korisnika dovela u digitalno financijsko doba.

S druge strane, od prošlogodišnjeg Money Motiona na kojemu se po prvi put pojavio Andrius Bičeika, član uprave Revoluta, njihova je baza porasla za 46 posto u Hrvatskoj, a do novog izdanja konferencije očekuju brojku korisnika zaokružiti na 400 tisuća. Ove su jeseni u Hrvatskoj, kao jednom od svojih vodećih tržišta uz Maltu i Grčku, lansirali i sasvim novi loyalty program.

Andrius se ove godine vraća na pozornicu najveće FinTech konferencije u Zagrebu na kojoj će se naći licem u lice s osnivačem Aircasha, Hrvojem Ćosićem u sasvim novom formatu Fightcluba. Na glavnoj pozornici, tijekom 30 minuta u prvom danu, Andrius i Hrvoje suočit će se s nizom brzih pitanja o svom poslovanju, trendovima i izazovima u industriji.

“Veselim se ovogodišnjem MoMo24 i FightClubu. Uvjeren sam da će naša rasprava obilovati intrigantnim temama i inovativnim idejama. Očekuje nas nezaboravno druženje, ispunjeno dinamičnim dijalozima i razmjenom znanja koje će svakako obogatiti sve prisutne”, poručio je Ćosić.

Money Motion konferencija se održava 21. i 22. ožujka 2024. u Zagrebu, a više informacija i rezervacije ulaznica možete pronaći na ovoj poveznici.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next