Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Nova ronilačka računala serije Descent Mk3 iz Garmina imaju mogućnost ronjenja do 200 metara Istaknuto

Nova ronilačka računala serije Descent Mk3 iz Garmina imaju mogućnost ronjenja do 200 metara

Garmin predstavlja ronilačka računala iz serije Descent Mk3 i odašiljač Descent T2 s poboljšanom SubWave sonarskom tehnologijom koja će, putem nadolazeće softverske nadogradnje, dodati mogućnost komunikacije ronioca međusobno i pomoć roniocima uz nadzor tlaka u boci.

Descent Mk3 serija, izrađena s naglaskom na ronjenje kao primarnom svrhom, dolazi u dvije veličine – 43mm i 51mm – s opcijama za integraciju zraka na oba modela, sa živopisnim zaslonom osjetljivim na dodir AMOLED tehnologije, ima vodonepropusno kućište koje omogućava ronjenje do 200 metara s metalnim nepropusnim tipkama koje su potpuno funkcionalne na toj dubini, te bateriju koja može trajati do 48 sati u načinu ronjenja.

Model Descent Mk3i od 51mm također dolazi s ugrađenom LED svjetiljkom za veću vidljivost u uvjetima slabog osvjetljenja – čak i pod vodom. S alatima poput više različitih načina ronjenja, DiveView karata i razine spremnosti za ronjenje, te Garminovim nizom funkcija za zdravlje, fitness i povezanost, serija Descent Mk3 pomaže roniocima da maksimalno iskoriste svoje avanture iznad i ispod površine.

Nove nadogradnje na seriji Descent Mk3 omogućuju ronjenje s većim osjećajem sigurnosti.

Dostupan odmah, Descent Mk3 od 43 mm ima preporučenu maloprodajnu cijenu od €1.249,99, dok je Descent Mk3i od 43 mm s dodanom integracijom zraka, mogućnostima razmjene poruka ronioca i opcijama brončanog titanijskog oboda dostupan za €1.499,99. Za one koji traže integraciju zraka i veći zaslon, Descent Mk3i od 51 mm nudi se s titanijskim obodom DLC sive boje i crnim remenom od silikona za €1.649,99 ili s remenom od DLC titana za €1.849,99. Odašiljač Descent T2 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od €499,99.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next