Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Udružili se Neos i SV Group Istaknuto

Udružili se Neos i SV Group

Neos, tvrtka specijalizirana za tehnološki napredna IT rješenja i SV Group, tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju softvera, jačaju zajedničku poziciju na tržištu kroz snažnije korporativno udruživanje.


NEOS i SV Group predstavljaju IT grupaciju s više od 130 zaposlenika, uglavnom visokoobrazovanih softverskih inženjera, uz prihod u prošloj godini na razini 114 milijuna kuna i 20 milijuna kuna EBITDA-e.

„Okrupnjivanje u hrvatskoj IT industriji je prema našim strateškim procjenama neizbježno, osobito za kompanije koje poput Neosa imaju ambiciju postati ključni igrači u široj regiji. Uvjeren sam kako će zajednički nastup Neosa i SV Groupe imati sinergijski učinak, gdje će se naša stručnost iz softverskog inženjerstva, podatkovne analitike, strojnog učenja, a osobito brzorastućeg područja infrastrukture u cloudu konsolidirati i osnažiti. U ovom trenutku razmatramo moguće opcije za akvizicije, i izvan granica Hrvatske, konkretnije u Sloveniji.“, rekao je Davorin Capan, član Uprave i CEO Neosa.

Sinergija Neosovog statusa kao vodećeg Oracle partnera u regiji te SV Groupe kao prvog IBM Platinum Business Partnera u Hrvatskoj te njihove sjedinjene stručnosti i kompetencije, donose stabilnost i profit klijentima iz financijskog sektora, osiguranja, telekomunikacija i javnog sektora.

„Konsolidacijom ponuda i integracijom usluga, postat ćemo važan čimbenik na regionalnom tržištu cloud usluga. Čvrsto usidreni u dvije globalne platforme, Oracle i IBM, postat ćemo nezaobilazni igrač u cloud ekosustavu te omogućiti lagano i učinkovito cloud putovanje kompanijama na regionalnom tržištu, ali i šire.“, zaključio je Davorin Capan.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next