Biz Tech web portal powered by vidi logo2

SVAM plus postao novom članicom IN2 grupe Istaknuto

SVAM plus postao novom članicom IN2 grupe

IN2 grupa postala je bogatija za još jednu softversku tvrtku – SVAM plus, koja nudi visoko parametrizirani ERP sustav za digitalizaciju i integraciju poslovnih procesa. Zaključenjem ove akvizicije, IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje svoj portfelj usluga za klijente u segmentu gospodarstva.

S više od 25 godina iskustva u inteligentnim poslovnim sustavima i unaprjeđenju i integraciji poslovnih procesa, u nekoliko različitih industrija, SVAM plus je strateški odabir IN2 grupe koji odgovara zahtjevima tržišta i potrebama klijenata. Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, implementacija i održavanje vlastitog poslovnog informacijskog sustava OperaOpus ERP, a svojim se rješenjima izvrsno uklapa u strateški okvir razvoja i rasta poslovanja IN2 grupe, nadopunjujući postojeći portfelj rješenja i proizvoda.

„Akvizicija SVAM plusa nam donosi rješenja koja su komplementarna postojećima unutar IN2 grupe u segmentu gospodarstva. Iskustvo, znanje i kvaliteta proizvoda SVAM plusa će doprinijeti ostvarivanju naših planova širenja baze korisnika i daljnjem jačanju dugoročnih suradnji s klijentima“, rekla je Sanja Svilokos, izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe.

„Uz konsolidaciju poslovanja i organski rast, već neko vrijeme analiziramo tržište u regiji tražeći partnere s kojima ćemo postići snažniju sinergiju i rast u novim tržišnim segmentima. U SVAM-u smo pronašli takvog partnera“, komentirao je akviziciju predsjednik Uprave IN2 grupe Denis Jašarević.

„Ovo je prva u nizu akvizicija koje pokazuju predanost CSI grupacije širenju poslovanja IN2 grupe na nacionalnoj i regionalnoj razini“, zaključila je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next