Menu

Hrvatska i ove godine domaćin mnogim IT konferencijama, seminarima i predavačima

Hrvatska i ove godine domaćin mnogim IT konferencijama, seminarima i predavačima

U skladu sa svjetskim trendovima i razvojem IT tehnologije, u Hrvatskoj je iz godine u godinu sve više konferencija, akademija i škola uz podršku eminentnih domaćih i stranih predavača. Mnogi od njih, ako nisu besplatni, cijenom su vrlo pristupačni ali naravno pitanje je kvalitete, pa treba biti oprezan jer izgubljeno vrijeme je najskuplji resurs pa će se vremenom pokazati koji su od njih dali pravu vrijednost, a koji su bili gubljenje dragocjenog vremena za posjetitelje. Evo nekoliko najava vezanih uz web marketing i web dizajn:

Weboo 2015 – Dan Internetskog Marketinga će se održati u četvrtak, 19. ožujka 2015. u The Movie Pubu u Zagrebu. Edukacija će trajati osam sati i omogućiti sudionicima da sudjeluju na predavanjima, čuju najnovije trendove i informacije iz svijeta weba, te će najbolji radovi biti nagrađeni kroz Masterweb natječaj. Kotizacija je 600 kuna s uračunatim PDV-om.

Web dizajn – Joomla CMS i WordPress Expert dvotjedna je edukacija koja želi polaznike naučiti da samostalno vladaju instalacijom i administracijom WordPress i Joomla! CMS sustavima te njihovim dodacima. Nakon završetka, polaznici će moći samostalno postaviti, održavati i proširivati web stranicu. Također će moći samostalno postaviti internet trgovinu, artikle s cijenama i slično. Cijena edukacije je 1450 kuna, a počinje 1. travnja 2015. u Zagrebu.

Kontekstualno oglašavanje (SEM) – dvodnevni seminar (WMA8-6) je edukacija na kojoj će zainteresirani polaznici moći naučiti kako se kontekstualno oglašavati na platformi Google Adwords, na koji je način voditi, optimizirati te kako mjeriti njezinu uspješnost. Cijena edukacije je 2000 kuna, održat će se u Event Centru Ilica u Zagrebu s početkom u ponedjeljak, 20. travnja 2015, a trajat će 10 sati raspodijeljenih kroz dva dana.

Dani komunikacija – 2015 će se ove godine održati od 16. do 19. travnja u hotelu Lone u Rovinju, gdje će između ostalih predavanja održati Pete Blackshaw, globalni direktor digtalnog marketinga i društvenih medija za Nestle, te Philip Thomas, predsjednik Uprave Lions Festivals koji organiziraju svjetske marketinške festivale poput Eurobest, Spikes Asia i dr. Cijena kotizacije je 1250 kuna a glavni organizator je HURA (Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje).

Web trgovina (e-commerce) – Dvodnevni seminar (WMA8-4) seminar je gdje će se održati edukacija u vođenju online trgovine. Pohađanje se upisuje u radnu knjižicu, a zainteresirani će moći naučiti osnove online prodaje, isplanirati vlastito e-commerce poslovanje te osnove i ključne značajke web trgovine. Cijena seminara je 2000 kuna, a počinje u ponedjeljak, 17. travnja 2015. u Event Centru Ilica u Zagrebu u 17 sati.

Osnove web marketinga – Dvodnevni seminar (WMA8-1) počinje u ponedjeljak 9 . ožujka 2015. u Event Centru Ilica u Zagrebu, a trajat će 10 sati raspodijeljenih kroz dva dana. Zainteresirani će moći naučiti osnove web marketinga, kako komunicirati s web-potrošačima, modele poslovanja B2B, B2C i C2C te CRM (Customer Relationship Management) na webu. Cijena je 2000 kuna.

Optimizacija web stranica za tražilice (SEO) – Dvodnevni seminar (WMA8-5) polaznike će naučiti osnovne SEO nepravilnosti na web stranicama, SEO tehnike te kako da poboljšaju svoje SEO sposobnosti za internetski marketing. Predavač je Krešimir Drvar, autor prvog priručnika o optimizaciji web stranica za tražilice na hrvatskom. Seminar počinje u ponedjeljak, 13. travnja 2015. u 17:00 u Event Centru Ilica u Zagrebu, a cijena mu je 2000 kuna.

Web marketing – Dvodnevni seminar (WMA8-2) će se održati u Event Centru Ilica u Zagrebu u ponedjeljak, 16. ožujka 2015. od 17 sati. Polaznike će upoznati sa svim aspektima web marketinga, kontekstualnim, banner, mobilnim i newsletter oglašavanjem, web trgovinom i dr. Predavač je Saša Stanković, a cijena je 2000 kuna.

Analiza web stranica (Google Analytics) – Dvodnevni seminar (WMA8-7) edukacija je koja se upisuje u radnu knjižicu, a sadrži se od analize uspješnosti vlastitog web poslovanja uz Google Analytics, mjerenje uspješnosti web-marketinga i online poslovanja, terminologije, definiranje ciljane publike, razvoja i pregleda web analitičkih alata, izrade specijaliziranih izvješća i dr. Predavač je Dino Oreški, koji ima veliko iskustvo rada s analitičkim alatima te posjeduje Google AdWords i Google Analytics certifikate. Cijena seminara je 2000 kuna, održat će se u Event Centru Ilica u Zagrebu s početkom u ponedjeljak 27. travnja 2015. od 17 sati.

Web Marketing Akademija tromjesečna je edukacija koja počinje 9. ožujka 2015. od 17 sati u Event Centru Ilica u Zagrebu. Sastoji se od 10 predmeta koji obuhvaćaju cjelokupno znanje o internetskom marketingu, a svaki pojedini traje dva dana (10 školskih sati) te se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela. Njih polaznici u malim grupama razrađuju sa stručnjakom za određeno područje. Ukupno trajanje programa je 100 sati, a kada ga završi, polaznik dobije certifikat „Specijalist za web marketing“. Cijena edukacije je 9875 kuna.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Biz Tech web portal by vidi20.jpg