Biz Tech web portal powered by vidi logo2

HT Business Showroom: isprobajte suvremena IT poslovna rješenja iz prve ruke Istaknuto

HT Business Showroom: isprobajte suvremena IT poslovna rješenja iz prve ruke

U zagrebačkom SkyToweru, glavnom sjedištu Hrvatskog Telekoma (HT), otvoren je Business Showroom – prodajno-izložbeni centar namijenjen prvenstveno poslovnim korisnicima koji objedinjuje svu ponudu IT usluga Hrvatskog Telekoma i njegove mreže partnera, uključujući Samsung i Microsoft. Pored upoznavanja s uslugama i uređajima u ponudi HT-a, prostor bi trebao služiti i kao edukacijski centar za korisnike, djelatnike, poslovne partnere i medije.

"Naši stručnjaci svakodnevno nadograđuju postojeća i razvijaju nova rješenja, a posebnu pozornost posvećuju kvaliteti i pouzdanosti naše mreže te najvišoj razini zaštite korisničkih podataka. Od danas, u sklopu Showrooma moći ćemo to na jednom mjestu i cjelovito demonstrirati", poručio je na otvorenju predsjednik uprave HT-a Davor Tomašković.

Business Showroom demonstrira suvremenu IT tehnologiju, rješenja i usluge iz ponude HT-a poput cloud nadzora vozila, fiskalnih blagajni i poslovnih aplikacija, malog i velikog hotel TV-a, sigurne mreže, MS Office 365 te niza cloud usluga s kojima će se posjetitelji imati priliku pobliže upoznati. S daljnjim razvojem usluga mijenjat će se i predstavljen sadržaj.

"Želimo tu pokazati barem dio ICT riešenja koja nudimo poslovnim korisnicima, a kojih je stvarno puno i interes korisnika je stvarno velik pa je dobro imati jedno ovakvo centralno mjesto na kojem se mogu susresti s najnaprednijim rješenjima. HT se na tržištu upravo i pozicionirao kao jedno mjesto za sve potrebe poslovnih korisnika, kako telekomunikacijski, tako i za IT.", rekao nam je Saša Kramar, član uprave HT-a zadužen za poslovne korisnike.

klupa

Pred prostorom Showrooma postavljena je i pametna klupa pogonjena solarnom energijom koja omogućava pristup internetu i punjenje baterija (USB i bežično). Klupa je proizvod tvrtke Include i izumitelja Ivana Mrvoša. Omogućeno je isprobavanje i električnih automobila, bicikala i romobila, praćenih GPS sustavom. A moguće je isprobati i Samsungov Gear VR i raznu drugu opremu.

20160706 114450

"Što se tiče Virtual Realityja, istina je da danas primjenu vidimo uglavnom kod privatnih korisnika, kroz gaming, međutim u budućnosti upravo je to segment koji će i mnogim poslovnim korisnicima u mnogim poslovnim sferama omogućiti nove i neslućene mogućnosti. Tako da to defintivno jest nešto što je vrlo važno i za poslovne korisnike u budućnosti.", objasnio nam je Kramar.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next