Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dellov forum u Zagrebu predstavit će digitalnu transformaciju u najboljem obliku Istaknuto

Dellov forum u Zagrebu predstavit će digitalnu transformaciju u najboljem obliku

Tradicionalni godišnji forum tvrtke Dell Technologies će 26. studenoga u Laubi okupiti vodeće stručnjake s područja razvoja tehnologija i digitalne transformacije.

Konferencija ove godine nosi naziv Real Transformation, a sudionici će imati prilike razmijeniti iskustva s poduzetnicima i osnivačima start-upova te kroz prezentacije i razgovor upoznati najnovije trendove i proizvode u industriji. Brojna predavanja i rasprave u fokusu će imati i budućnost koju donosi digitalna transformacija. Ulaz na forum je besplatan, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka.

Konferencija će se baviti gorućim pitanjima vezanim uz izazove i benefite digitalne transformacije, a povest će se i rasprava o rezultatima nedavnog istraživanja tvrtke Dell. Istraživanje koje je za Dell provela kompanija Vanson Bourne pokazuje da se samo 4 posto kompanija u cijeloj EMEA regiji mogu smatrati digitalnim liderima te da čak 55 posto kompanija smatra da neće biti u mogućnosti ispuniti korisničke zahtjeve u narednih 5 godina. Uz to, više od 78 posto ispitanika, od njih 4600, smatra da bi digitalna transformacija trebala biti raširenija u organizaciji.

VIDILAB na Dell konferenciji

Na Dellovoj Real Transformation konferenciji predstavit će se i VIDILAB koji će u izložbenom prostoru održati demonstraciju svojeg rada i testiranja korištenjem Dellovih uređaja. Između ostaloga demonstrirati će igranje danas posebno popularnih battle royale naslova na gamerskom Dell G5 laptopu. Pored toga Vidilabovci će pokazati kako se na ultra moćnom desktop gaming računalu izvode benchmark programi za testiranje performansi hardvera te će demonstrirati rad u Adobe Lightroomu, pri čemu će koristiti veliki Alienware monitor.      

Govornici

Forum će okupiti najveće stručnjake iz područja Europe kako bi prezentirali tehnološka rješenja kompanije Dell, a pozdravnim govorom konferenciju će otvoriti Aleksandar Antić, direktor prodaje, Dell Technologies Adriatic&Bulgaria. Uz Aleksandra, u uvodnom dijelu prezentaciju će održati i keynote speaker konferencije Sasho Tasevski, Senior Manager, Dell Technologies. Uz njih, okupljenima će se obratiti i Ivančica Kraljević Bačlija, Sektor za informacijske tehnologije Croatia Osiguranja te Pavle Peković, Microsoft Commercial Champ for Adriatic and Balkan region

Agenda

Sudionici će kroz ukupno 10 predavanja i radionica imati prilike slušati brojne stručnjake iz kompanija Dell, Microsoft i VMware. U okviru foruma održat će se radionica na temu „Žene u tehnologiji“, za vrijeme koje će prisutni imali prilike povezati se, razmjenjivati iskustva i upoznati žene koje svakodnevno nadahnjuju poslovni svijet. U sklopu radionice, bit će govora i o tome zašto je ravnopravan tim, u odnosu žena i muškaraca, uspješniji u poslovanju te kako Dell planira do 2030. ispuniti obećanje da će 50 posto zaposlenih biti žene.

Većina radionica fokusirat će se na cloud tehnologiju i poboljšanje efikasnosti uz digitalnu transformaciju. Tema jedne od radionica bit će pitanje objedinjenog radnog prostora, a za vrijeme koje će biti predstavljeno rješenje pod nazivom Dell Technologies Unified Workspace. Također, jedna od tema foruma bit će poboljšanje efikasnosti zaposlenika kroz digitalnu transformaciju, u sklopu koje će biti predstavljen portfelj Dell EMC proizvoda za skladištenje i upravljanje podacima.

Detaljan raspored i popis govornika te predavanja možete pronaći ovdje.
Kao globalni lider na području informacijskih tehnologija, Dell kreira rješenja koja digitalnu transformaciju pretvaraju u stvarnost. Forum će prisutnima pružiti svojevrstan uvid u daljnji tehnološki napredak.

 

 

na vrh članka