Biz Tech web portal powered by vidi logo2

SAP Business ByDesign s potpunom hrvatskom lokalizacijom stigao na tržište Istaknuto

SAP Business ByDesign s potpunom hrvatskom lokalizacijom stigao na tržište

SAP Business ByDesign s potpunom hrvatskom lokalizacijom stigao na tržište

SAP Business ByDesign, SAP-ov poslovno informacijski sustav (ERP) za srednje velike i male tvrtke, konačno je spreman i za hrvatsko tržište.

Gotovo godinu dana rada konzultanata i programera konzultantske kuće b4b iz Zagreba i SAP-a, rezultiralo je SAP Business ByDesign verzijom za Hrvatsku. Ovo moderno ERP rješenje u oblaku kroz svoje integrirane module pokriva sva ključna područja poslovanja tvrtke od prodaje i servisne službe, ljudskih potencijala, financija, računovodstva, kontrolinga i nabave, do proizvodnje, skladišta, distribucije i upravljanja projektima, uz iznimno moćne funkcionalnosti analitike i izvješćivanja o svim navedenim područjima.

Uz posao na lokalizaciji, b4b je paralelno odradio opsežan i zahtjevan proces certificiranja timova koji rade na implementaciji  sustava čime je stekao status prvog, i za sada jedinog, SAP partnera za Business ByDesign u Hrvatskoj i regiji.  

„U ovu godinu smo ušli s ambicioznim planom razvoja portfelja i kompetencija vezanih uz nova rješenja koja vidimo kao okosnicu našeg poslovanja u godinama ispred nas. Nitko naravno u tom trenutku nije mogao ni pomisliti s kojim neočekivanim vanjskim utjecajima ćemo se svi suočiti. Neizmjerno sam sretan što unatoč svim poteškoćama nismo odustali od našeg plana razvoja već smo uz iznimnu upornost i posvećenost ostvarili sve ciljeve razvoja među kojima SAP Business ByDesign ima posebno mjesto. Dovođenje SAP Business ByDesign na hrvatsko tržište, kroz lokalizaciju i naše partnerstvo za SAP Business ByDesign, je veliko postignuće za našu tvrtku, ali vjerujem i značajan doprinos daljnjem unapređenju uvjeta poslovanja u Hrvatskoj“, – izjavio je Sanjin Katinić, predsjednik uprave tvrtke b4b.

SAP Business ByDesign je mlađi brat SAP S/4 HANA ERP sustava i jedno od najnovijih i najnaprednijih rješenja iz SAP portfelja. Dok je S/4 HANA namijenjen velikim poslovnim sustavima Business ByDesign je rješenje za srednje velike do manje tvrtke koje imaju od 5 do 1000 korisnika sustava. Također je izuzetno prikladan za korištenje u podružnicama velikih kompanija koje zbog veličine ovih podružnica ne planiraju implementaciju SAP ERP/SAP S/4HANA sustava u podružnice.

Business ByDesign je, kako se očekuje od modernih aplikacija „by default“, izvrsno prilagođen korištenju na svim vrstama mobilnih platformi. U lokaliziranoj verziji sadrži i cjelovit set funkcionalnosti koje proizlaze iz zakonom definiranih pravila poslovanja u Hrvatskoj (porezne evidencije, financijske izvještaje, kontni plan, učitavanje bankovnog izvoda i knjiženje, datoteke plaćanja, fiskalizaciju i obračun putnih naloga). Pored navedenog, SAP Business ByDesign je sada, uz najraširenije svjetske jezike, moguće koristiti i na hrvatskom jeziku. 

Više informacija o SAP Business ByDesign rješenju može se pročitati na stranici b4b  www.b4b.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next