Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Unapređenje poslovnih procesa poduzeća WEB MARKETING nadogradnjom CRM i ALM sustava Istaknuto

Unapređenje poslovnih procesa poduzeća WEB MARKETING nadogradnjom CRM i ALM sustava

Društvo WEB Marketing d.o.o. je pred završetkom provedbe projekta „Unapređenje poslovnih procesa poduzeća WEB MARKETING d.o.o. nadogradnjom CRM i ALM sustava“, u sklopu kojeg će se, implementacijom novih softvera, nadograditi postojeći Customer Relationship Management i Application Lifecycle Management sustav, a time i unaprijediti i optimizirati poslovne procese u sklopu šest poslovnih funkcija unutar Društva.

Projekt će doprinijeti učinkovitijoj organizaciji rada, unaprijediti proces izrade naprednih web rješenja i web aplikacija po mjeri te poboljšati interakciju s klijentima i položaj Društva na tržištu, čime će se znatno povećati razina tehnološke spremnosti Društva za povećanje konkurentnosti i jačanje tržišne pozicije. Projekt će rezultirati povećanjem prihoda od prodaje za 35% i dodatnim zapošljavanjem jedne osobe.
Ukupna vrijednost projekta iznosi 524.889,68 kn, od čega je 253.442,62 kn sufinancirano bespovratnim sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Više informacija možete saznati na https://www.webmarketing.hr/projekt-unapredjenja-poslovnih-procesa.aspx

Višegodišnje iskustvo

WEB Marketing je hrvatska tvrtka s bogatim iskustvom u pružanju široke ponude različitih internetskih usluga.
Na tržištu uspješno posluje od 2000. godine i svojim klijentima nudi izradu naprednih web rješenja, web shop rješenja i razvoj web aplikacija po mjeri, po sistemu ključ u ruke - od savjetovanja, preko ideje i dizajna, pa sve do realizacije. Jedna je od najdugovječnijih tvrtki na tom području.

Napredna rješenja i savjetovanje

Samostalno razvijen EasyEdit CMS, vlastiti sustav za samostalno upravljanje web stranicama (engl. Content management system) odlikuje pouzdanost u radu i jednostavnost upotrebe uz osnovno korisničko znanje rada na računalu. Zbog svoje jednostavnosti i modularnosti lako se uklapa i povezuje u različite postojeće poslovne sustave.
Do sada je usluge WEB Marketinga koristilo više od 250 zadovoljnih klijenata iz svih gospodarskih grana uz uspješnu implementaciju više od 490 različitih projekata.

Nagrade i priznanja – pokazatelji znanja i uspješnosti

Poslovanje temelje na znanju i stručnosti, stoga su obrazovanje i edukacija zaposlenih dio poslovne politike poduzeća.
Profesionalnost, znanje i iskustvo WEB Marketinga potvrđuju partnerski certifikati renomiranih svjetskih IT tvrtki od kojih se izdvajaju: Microsoft Partner - Silver Small and Midmarket Cloud Solutions.
WEB Marketing se može pohvaliti s 27 nagrada na vodećim natječajima u Hrvatskoj - VIDI TOP 100, najznačajnijeg natječaja u Hrvatskoj za izbor najboljih internetskih stranica i Web Strategije, najveće regionalne konferencije o internetskom poslovanju te EBRD (European Bank for Reconstruction and Development) Women in Business Award za najbolji projekt. Osim toga nagrađeni su i na Weboo 18+ konferenciji za najbolju marketinšku online kampanju.

Iskustvo u turizmu

Za sektor turizma uspješno je provedeno više od 100 projekta (od manjih internetskih stranica do portala), za što je, kao vjerodostojan pokazatelj kvalitete, osvojeno 13 nagrada, skoro pola od ukupnog broja priznanja. Prilagođenost klijentima i usmjerenost na njihovo zadovoljstvo neki su od razloga što je najviše projekata odrađeno upravo u uslužnom sektoru.

Promicanje ravnopravnosti i jednakih mogućnosti

WEB Marketing d.o.o. podržava i promiče ravnopravnost spolova, jednake mogućnosti i nediskriminaciju u bilo kojem pogledu te pristupačnost osobama s invaliditetom. U tom smislu, izjavljuju da su sva postojeća i buduća radna mjesta u njihovoj organizaciji jednako namijenjena svim spolovima, manjinama te, kako zdravim, tako i osobama s (tjelesnim) invaliditetom koje su u mogućnosti obavljati zadatke u obuhvatu pojedinog radnog mjesta. Njihovi kriteriji zapošljavanja se prvenstveno odnose na stručnost, kompetentnost i želju za učenjem.

Web marketing 2

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next