Biz Tech web portal powered by vidi logo2

DELL WEBINAR: Tehnologije za rad od kuće Istaknuto

DELL WEBINAR: Tehnologije za rad od kuće

Nakon što su mnogi preko noći u vrijeme pandemije završili na radu od kuće, brzinska rješenja trebalo bi zamijeniti pouzdanim u vidu kvalitetnih uređaja i aplikacija kako bi na duge staze mogli uroniti u novonastalu normalnu situaciju. Na besplatnom DELL webinaru možete saznati s kojim alatima možete složiti profesionalno udaljeno kućno radno mjesto. OPŠIRNIJE

Izazovi za rad od kuće su brojni. Od stvaranja poticajne radne atmosfere u inače udobnom uživanju namijenjenom okruženju doma, preko suživota s ukućanima pod prisilnim ostani kod kuće mjerama, sve do učinkovite komunikacije s kolegama.

I dok kućnu dinamiku teško može netko izvana savjetovati, jer se razlikuje od obitelji do obitelji, na neke stvari se može itekako učinkovito utjecati kako bi se osigurali idealni uvjeti za rad od kuće.
Inače rad od kuće za mnoge će se nastaviti do daljnjeg. U Hrvatskoj i dalje velike kompanije poput telekoma, Ericsson Nikola Tesle i druge i dalje velik dio zaposlenika imaju u remote kućnim uredima. A s učinkovitim rješenjima i nakon pandemije moguće je da će se pojačati trend rada od kuće. Druga niša koja može iskoristiti super tehnologiju su freelanceri i digitalni nomadi.

Produktivnost i sigurnost

Rad od kuće je jedan veliki izazov i ogromna prilika. U mirnoći kućnog ureda, brojni zaposlenici su zamjetno poboljšali svoju produktivnost. IT odjeli tvrtki s druge strane imali su gomilu posla kako bi osigurali sigurnu i nesmetanu komunikaciju koja funkcionira.

Zaposlenici trebaju imati kvalitetne klijent uređaje i telekomunikacijsku infrastrukturu, kao i softver koji omogućuje spajanje na servise kompanije, video sastanke i druge načine interne i eksterne komunikacije.

Kako složiti profi ured iz kuće

S ovim su se pitanjem milijuni ljudi suočili preko noći, a kako ta realnost postaje normalna i ravnopravna open space poslovnim prostorima vrijeme je da se ad-hoc rješenja zamijene profesionalnom opremom i aplikacijama.

Upravo tom temom bavi se Dell webinar kojeg možete 20.05.2020. pratiti putem ove poveznice u 15 sati.

Teme koje vam mogu pomoći da nadogradite ili stvorite idealan kućni ured su:

- Kako napraviti profesionalan kućni ured s najnovijim Dell klijent proizvodima?
- Kako Workspace ONE osnažuje zaposlenike koji rade od kuće?
- Spremni za posao, tvornički uređaji za konfiguraciju poboljšavaju krajnje korisničko iskustvo

Ako ste IT profesionalac i imate zadatak osigurati neometan rad od kuće za zaposlenike kompanije, na ovom webinaru moći ćete direktno od stručnjaka doznati sve o mogućnostima i implementaciji Dell rješenja za udaljeni rad.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next