Biz Tech web portal powered by vidi logo2

HTC Vive lansira besplatnu betu VR aplikacije za poslovanje na daljinu Istaknuto

HTC Vive lansira besplatnu betu VR aplikacije za poslovanje na daljinu

HTC Vive je objavio kako je od danas njegova aplikacija za suradnju na daljinu i sastanke VIVE Sync, besplatno dostupna u beta verziji te besplatna za tvrtke i zaposlenike koji surađuju na daljinu.

U svojem priopćenju kažu da je aplikacija razvijena posebno za tvrtke zbog poboljšanja komunikacije i produktivnosti te predstavlja siguran i intuitivan VR alat za suradnju koji omogućuje unutarnjim i vanjskim timovima da se sastaju u virtualnom prostoru.

Za razliku od drugih alata ili medija, VR ima mogućnost povezivanja i angažiranja udaljenih timova i zaposlenika kao da su zajedno u istoj prostoriji i omogućava kolegama i partnerima širom svijeta interakciju u zajedničkom virtualnom prostoru, povećavajući produktivnost, suradnju i emotivnu interakciju tima.

Podržavajući do 30 sudionika istovremeno, Vive Sync omogućava korisnicima održavanje internih kreativnih sastanaka, on line rasprave u učionicama, virtualne konferencije za novinare i prodajne prezentacije. Integrirani s OneDriveom, sudionici mogu lako dijeliti materijale izravno sa svog poslužitelja, poput video datoteka, PowerPoint prezentacija i 2D i 3D materijala. Važne odluke i informacije mogu se dijeliti izvan Synca, snimanjem zaslona ili bilješkom glasa u tekst.

HTC Vive 2

Pomoću mobilne aplikacije Sync Avatar Creator, dostupne u App Storeu i Google Playu, sudionici mogu kreirati personalizirane i dinamične avatare osmišljene po svojoj želji koji će im služiti kao digitalna reprezentacija. Punim praćenjem tijela avatari sudionika prenose stvarni govor tijela, a Vive Sync također podržava Tobii eye tracking za prirodnije interakcije s virtualnim kolegama ili klijentima i snimanje pokreta očiju sudionika.

Za besplatno korištenje aplikacije možete se prijaviti na ovoj poveznici: https://sync.vive.com/login 

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next