Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dell Technologies pretvara Obonjan u otok tehnoloških inovacija Istaknuto

Dell Technologies pretvara Obonjan u otok tehnoloških inovacija

Nakon što je 2017. istarsko mjesto Bale pretvorila u grad-hotel, globalna tehnološka kompanija Dell Technologies i ove godine doprinosi razvoju hrvatskog kongresnog turizma i otok Obonjan pretvara u otok tehnoloških inovacija.

Na konferenciji Go Beyond koja se održala od 23. do 26. rujna, sudjelovalo je više od 200 osoba iz više od 20 zemalja Centralne i Istočne Europe. Sudionici na konferenciji podijelili su svoja iskustva o novim trendovima poslovanja i značajnim tehnološkim inovacijama koje unaprjeđuju poslovni svijet. 

„Dell ovom konferencijom nastoji istaknuti snagu tehnologije koja utječe na ljudski napredak i omogućuje nam da prevladamo vlastita ograničenja te izbjegnemo neučinkovitost i nejednakost. Naši stručnjaci predstavljaju korake koje poduzimaju organizacije, uključujući modernizaciju infrastrukture, motivaciju zaposlenika i primjenu softvera, kako bi postavile temelje digitalne budućnosti i ostvarivanja novog vala ljudskog napretka vođenog tehnologijom.“, istaknula je Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager CEE, Dell Technologies.

Sudionici ove trodnevne konferencije imali su priliku slušati razna zanimljiva predavanja o naprednom i održivom poslovanju, digitalnim trendovima i inovacijama te umjetnoj inteligenciji. Isto tako, u idili otoka koji je za ovu prigodu prilagođen zahtjevima poslovnog susreta, na panelu „Woman in Technology“ razgovaralo se i o važnosti jednakih mogućnosti. 

Dell Technologies Go Beyond conference 2

„I ove godine ističemo inovativnost, kako u našim proizvodima i prezentacijama, tako i u izboru lokacije. Otok Obonjan nudi mogućnost pretvaranja konferencijskog susreta u jedinstveni eco-friendly doživljaj pa smo odlučili iskoristiti njegove mogućnosti za naglašavanje društveno odgovornog poslovanja.“, izjavila je Filipa Petrović, regionalni marketing menadžer za Centralnu i Istočnu Europu, Dell Technologies.

Filipa Petrovic

Misija ovog događaja je bila ojačati vrijednost zajedničkog rasta i napretka, budući da se kompanija Dell Technologies zalaže za održiv, organski i ekološki prihvatljiv način poslovanja. Organizacijom konferencije na eco-friendly otoku, kompanija uspješno spaja društveno odgovorno poslovanje i aktivni odmor te tako doprinosi stvaranju prepoznatljivosti hrvatske obale kao idealnog mjesta za poslovne susrete i druženja koji su odlika kongresnog turizma.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next