Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatski Notch i američki Digital.ai postaju strateški partneri Istaknuto

Hrvatski Notch i američki Digital.ai postaju strateški partneri

Notch, hrvatska tvrtka specijalizirana za razvoj softverskih proizvoda, i Digital.ai, vodeća tehnološka kompanija za automatizaciju isporuke softvera najavili su svoje strateško partnerstvo za tržište EMEA.

Digital.ai pomaže Global 5000 tvrtkama u automatizaciji isporuke softvera putem svoje DevSecOps (Development, Security, Operations) platforme podržane umjetnom inteligencijom (AI).

Ovo strateško partnerstvo predstavlja vrhunac dugogodišnje suradnje započete 2018. godine s XebiaLabs, koju je Gartner u svom Magic Quadrant™ izvještaju prepoznao kao lidera za automatizaciju aplikacija za upravljanje isporukama. XebiaLabs je od 2020. dio Digital.ai grupe.

Notch sa Digital.ai razvija dvije ključne platforme za automatizaciju softvera, te vodi njihove inženjerske timove u tri vremenske zone na tri različita kontinenta.

Ovo partnerstvo kombinira dugogodišnje iskustvo Notcha s vizijom Digital.ai da svojim enterprise klijentima ponudi sveobuhvatnu platformu za razvoj softvera uz pomoć umjetne inteligencije.
Notch će podržati širenje grupe Digital.ai na područje EMEA kao tehnološki i prodajni partner te će istodobno ponuditi savjetovanje, integraciju i implementaciju njihovih softverskih platformi.

"Uzbuđeni smo što smo udružili snage s Notchom", rekao je Justyn Leonard, regionalni direktor partnerstva za Digital.ai EMEA. "Notch donosi jedinstvenu ekspertizu temeljenu na našem dugogodišnjem razvojnom partnerstvu. Njihovo široko iskustvo bit će ključni u ostvarivanju naših ciljeva u nadolazećem razdoblju.“

"Ovo prošireno partnerstvo s našim dugogodišnjim klijentom predstavlja velik iskorak za nas," rekao je Marko Štefančić, Chief Technology Officer (CTO), Notch. "Kombiniranjem naše kreativne snage s vodećim DevOps rješenjima Digital.ai, klijentima možemo ponuditi sveobuhvatan paket alata i usluga za postizanje inovacija i digitalne izvrsnosti."

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next