Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Vertiv predstavio sveobuhvatno AI rješenje za napajanje i hlađenje Istaknuto

Vertiv predstavio sveobuhvatno AI rješenje za napajanje i hlađenje

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, najavio je novi portfelj rješenja za infrastrukturu podatkovnih centara visoke gustoće koji podržava povećane zahtjeve AI tehnologije za napajanjem i hlađenjem.

Od sada dostupan širom Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA), Vertiv™ 360AI dizajniran je kako bi ubrzao implementaciju umjetne inteligencije na svim razinama. Raspon dizajna se kreće od rack rješenja za testiranje i Edge AI, do kompletnih podatkovnih centara za testiranje AI modela.

AI i ubrzano računalstvo generiraju neviđenu potražnju za napajanjem hlađenjem, s predviđenom gustoćom koja doseže do 500kW po racku.

Kao rezultat, dizajn i implementacija infrastrukture za napajanje i hlađenje postali su znatno složeniji. Vertiv 360AI nudi jednostavan način za AI napajanje i hlađenje, s potpunim portfeljem rješenja za napajanje, hlađenje i servisiranje koji rješavaju složene izazove uzrokovane AI revolucijom.

Vertiv 360AI rješenja uključuju provjerena i unaprijed projektirana rješenja koja pružaju sve prednosti visoke stručnosti tvrtke Vertiv, dok istovremeno eliminiraju ciklus dizajniranja.

Početna rješenja Vertiv 360AI mogu napajati i hladiti preko 130kW po racku, uključujući dizajn optimiziran za naknadne ugradnje.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next