Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Philips Evnia 27M2N5500 je monitor s kojim ćete bolje ciljati u igrama Istaknuto

Philips Evnia 27M2N5500 je monitor s kojim ćete bolje ciljati u igrama

Philips Evnia 27M2N5500 donosi 27-inčni (68,5 cm) IPS panel s QHD rezolucijom, brzinom osvježavanja od 180 Hz, 0,5 ms MPRT, HDR400 i novi, održiv dizajn.

"Radeći u VESA-certificiranoj HDR 400 kvaliteti slike i podržavajući 1.07B boja na panelima visokih performansi s impresivnom gustoćom piksela, ovaj monitor ima zapanjujuću svjetlinu, kontrast i boje s dubljom i bogatijom crnom te potpunijom paletom živopisnih nijansi", navodi Philips u svojem priopćenju.

Monitor ima brzinu osvježavanja od 180 Hz i nisko ulazno kašnjenje, a za još bolje gaming iskustvo je opremljen s nekoliko novih značajki: Smart MBR (Motion Blur Reduction), vremenom odziva od 0,5 ms MPRT i Adaptive-sync značajkom za oštre i brze vizuale bez zamagljivanja pokreta.

Kako biste uživali u još više detalja, ShadowBoost poboljšava tamne scene dok značajka Smart crosshair omogućuje preciznije ciljanje.

Noge postolja izrađene su od 35%, a kućište monitora od 85% reciklirane plastike, a uz SmartErgoBase, koji omogućuje potpunu prilagodbu svima (visina, zakretanje, okretanje i nagib), monitor je opremljen SmartImage značajkama za igranje optimiziranim za duge sesije, novim OSD značajkama i EasySelect tipkom za brz pristup izborniku na zaslonu, kao i Low Blue modom za zaštitu očiju od dugotrajnog izlaganja plavom svjetlu. .

Monitor Philips Evnia 27M2N5500 bit će uskoro dostupan za kupnju u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 249 €.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next