Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Morate ih probati: 27 najpopularnijih AI alata Istaknuto

Morate ih probati: 27 najpopularnijih AI alata

Podijelili smo AI alate u jedanaest kategorija – od onih za generiranje teksta i slika do onih za digitalni marketing. Zatim smo se posavjetovali sa stručnjacima koji ih koriste svakodnevno i odabrali 27 esencijalnih za svakog tko želi dočekati ovu AI (r)evoluciju spreman.

Iz dana u dan svjedočimo izlasku novih alata i postaje sve teže i teže pratiti zašto bi jedan trebao biti bolji od drugog. VIDILAB se stoga odlučio istražiti prednosti i mane raznih AI alata i donijeti vam preporuke u jedanaest kategorija, kao i atraktivne alternative, koje vam predlažu domaći stručnjaci na svojim područjima u kojima ih koriste kao profesionalci. Ukupno 27 AI alata koje već danas trebate početi njuškati i obilato ih koristiti.

U našem pregledu najpopularnijih AI alata koje bi trebali imati i početi ih istraživati, donosimo vam esencijalne programe koji će ubrzati niz radnih procesa za koje su profesionalcima trebali sati. U slučaju nekih kreativnih poslova, AI će potencijalno omogućiti istraživanje ideja koje prije nisu bile moguće zbog ograničenja u budžetu ili dostupnom vremenu produkcije.

Pregled se u cijelosti nalazi na sljedećoj poveznici.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next