Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Schneider Electric najavio tri noviteta na području punjenja električnih vozila Istaknuto

Schneider Electric najavio tri noviteta na području punjenja električnih vozila

Tvrtka Schneider Electric najavila je nova rješenja u području e-mobilnosti kojima se hvata u koštac s problemima koji usporavaju tranziciju na električna vozila.

Kako najavljuju, ove inovacije trebale bi poboljšati pouzdanost, brzinu i praktičnost punjenja EV-a u domovima, na radnim mjestima i u pokretu.

Tri noviteta tvrtke uključuju stanicu za punjenje EVlink Pro DC 180kW, skalabilno rješenje za punjenje za komercijalne objekte; Schneider Charge, novi punjač za uporabu kod kuće; i platformu za upravljanje punjenjem električnih vozila, EcoStruxure za e-Mobility EV Advisor, što će poboljšati vrijeme rada i performanse stanice za punjenje.

EV Advisor minimizira troškova zastoja stanice. S nadzorom u stvarnom vremenu, analitikom i mogućnostima daljinskog upravljanja, ovo je nova Saas ponuda koja operaterima punionica daje vrijedan uvid u performanse, potrošnju energije i operativnu učinkovitost. Problemi se tada mogu brzo riješiti, pomažući u održavanju snage i pružanju praktičnog iskustva za vozače električnih vozila.

Schneider Electric je najavio i EVlink Pro DC, stanicu za brzo punjenje u komercijalnim i industrijskim objektima. Skalabilne snage od 120kW do 180kW, EVlink Pro DC maksimizira energetsku učinkovitost i smanjuje troškove električne energije kroz dinamičku raspodjelu snage.

punionica-objava-itbizcrunch-vidiauto-schneider-electric.jpg

EVlink Pro DC 180kW može napuniti bateriju vozila do 80% za samo 20 minuta, optimizirati potrošnju energije i skratiti vrijeme povratka vozila na ceste.

EV Link Pro DC bit će dostupan diljem Europe, kao i na Bliskom Istoku, Africi, APAC-u i istoku Azije, do kraja godine.

Schneider Charge, pametna stanica za punjenje električnih vozila za domove, dizajnirana je za jednostavno korištenje.

Daljinsko upravljanje putem mobilne aplikacije Wiser ili drugih aplikacija za punjenje EV, korisnici mogu lako rasporediti, nadzirati i prilagoditi vrijeme punjenja u cilju iskorištavanja dinamičke tarife na intuitivni način, te puniti vozilo kada su cijene električne energije niže. Schneider Charge također nudi bezbrižnost s anti-trip sustavom koji omogućuje punjenje EV-a bez preopterećenja ili prekida napajanja.

Schneider Charge bit će dostupan diljem Europe, kao i u Australiji, Novom Zelandu i dijelovima Azije do kraja godine.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next