Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tko je prvi hrvatski kupac Rimac Nevere Istaknuto

Tko je prvi hrvatski kupac Rimac Nevere

Rimac Nevera dobila je svog prvog hrvatskog kupca, dr. Branka Škovrlja, cijenjenog hrvatskog neurokirurga koji živi u New Jerseyju.

Hrvatski kupac svoj je hiperautomobil Rimac Neveru preuzeo putem jednog od Bugatti Rimac prodajnih predstavnika, tvrtke Manhattan Motorcars u New Yorku.

Dr. Škovrlj se „navukao“ preko YouTube videa u kojem je bio impresioniran kompanijom i automobilom. Svoj je interes izrazio odmah, a u više navrata je i posjetio Zagreb kako bi upoznao tim, odabrao točne specifikacije svog automobila, i pratio proizvodnju svojeg hiperautomobila.

Branko Skovrlj isporuka 4

Hrvatski kupac se odlučio za sportsku konfiguraciju koja se uklapa u osobnost Nevera hiperautomobila; tzv. Predator Black „Fantasy“ s unutrašnjošću od crvene kože. Na eksterijeru se ističu sjajne crvene kočione čeljusti, skrivene iza Infinitus kotača, a na unutrašnjosti nekoliko posebnih detalja, uključujući crni satenski završni sloj za anodizirane metalne dijelove, perforirana sjedala i šavove karakteristične za Rimac automobile.

Branko Skovrlj isporuka 3

„Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drugačije. Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru, već i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini i bila je čast imati kraj sebe Branka, koji je bio uključen u stvaranje svoje Nevere te koji sada postaje dio Rimac obitelji“, izjavio je Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Mate Rimac nije rekao koliko je dr. Škovrlj platio svoju Neveru, ali prema svim do sada dostupnim informacijama, to ga je zadovoljstvo koštalo oko 2 milijuna eura.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next