Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Promjena u vodstvu HT-a: Nataša Rapaić imenovana predsjednicom Uprave Istaknuto

Promjena u vodstvu HT-a: Nataša Rapaić imenovana predsjednicom Uprave

Kostas Nebis, predsjednik Uprave Hrvatskog Telekoma, 1. srpnja 2024. godine odlazi iz Hrvatskog Telekoma te nastavlja karijeru u Deutsche Telekom grupi, preuzimajući funkciju predsjednika Uprave OTE grupe u Grčkoj.

Do srpnja 2024. godine Kostas Nebis nastavlja obnašati funkciju predsjednika Uprave Hrvatskog Telekoma na kojoj je od travnja 2019. godine. Tijekom njegovog mandata Hrvatski Telekom je zabilježio pozitivan preokret u poslovanju stavljanjem naglaska na povećanje zadovoljstva zaposlenika i korisnika, ostvarujući pritom iznimne poslovne rezultate, ubrzani rast poslovanja i učvršćujući vodeću poziciju na tržištu, što su pratila i najveća ulaganja u gigabitnu infrastrukturu i digitalna rješenja.

Nataša Rapaić imenovana je predsjednicom Uprave i glavnom izvršnom direktoricom Hrvatskog Telekoma, a dužnost će preuzeti 1. srpnja 2024. godine. U Hrvatskom Telekomu od 2013. godine obnaša dužnost članice Uprave i glavne operativne direktorice za privatne korisnike.

Tijekom njezinog mandata na mjestu članice Uprave Hrvatski Telekom je započeo uspješnu transformaciju etabliravši se kao digitalna kompanija prepoznata po najboljem korisničkom iskustvu temeljenom na inovativnim proizvodima i uslugama te najboljoj mreži. Time je Hrvatski Telekom učvrstio status tržišnog lidera i omiljenog telekom brenda na hrvatskom tržištu.

Kao predsjednik Uprave, Kostas Nebis imao je ključnu ulogu u uspjesima Hrvatskog Telekoma. Kostas je uspješno vodio HT stavljajući korisnike u središte, istodobno stvarajući temelje za razvoj poslovanja u budućnosti. Zahvalna sam mu na njegovoj predanosti i sretna što ćemo nastaviti surađivati kada preuzme funkciju predsjednika Uprave OTE-a u Grčkoj.

S Natašom Rapaić imamo snažnu nasljednicu iz vlastitih redova. S obzirom na njezinu usmjerenost razvoju i rastu poslovanja te dosad postignute odlične rezultate, Nataša će i kao predsjednica Uprave nastaviti uspješnu priču Hrvatskog Telekoma”, izjavila je Dominique Leroy, članica Uprave Deutsche Telekoma za Europu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next