Biz Tech web portal powered by vidi logo2

U Bjelovaru će se održati peta B:IT.con konferencija posvećena IT-u i tehnološkoj industriji Istaknuto

U Bjelovaru će se održati peta B:IT.con konferencija posvećena IT-u i tehnološkoj industriji

Ove godine, na datum 9. prosinca, održat će peta B:IT.con konferencija u Domu kulture Bjelovar.

"Misija B:IT.con konferencije je jednostavna - okupiti stručnjake i entuzijaste iz IT-a i tehnološkog svijeta kako bismo potaknuli razmjenu znanja, iskustava i suradnju na mnogim područjima unutar ove dinamične industrije", navodi organizatori s Veleučilišta u Bjelovaru, i sve zainteresirane upućuju da pogledaju program i ostale informacije na stranici www.bitcon.hr


Na konferenciji će 8 predavača prezentirati ukupno 8 tema u jednom slijedu. Predavači dolaze iz sljedećih tvrtki i startup-ova: CroCube, Visage Technologies, Ani Biome, Poslovna inteligencija, NexGen Wafer Systems, Spyrosoft i Happening, a ove godine jedno od predavanja održat će i voditelj studija Računarstva na Veleučilištu u Bjelovaru Tomislav Adamović.

b2

Također ističu da će na konferenciji sudjelovati i predavač koji je alumni student mehatronike Antonio Radić koji je zaposlen u tvrtki NexGen Wafer Systems čije je sjedište u Singapuru.

Zanimljivo je da će prvo (keynote) predavanje na B:IT.con 2023 konferenciji održati Daniela Jović, kapetanica CroCube misije čiji je cilj lansirati prvi hrvatski satelit u svemir početkom 2024. godine.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next