Biz Tech web portal powered by vidi logo2

ASBISC-CR d.o.o. razveselio djecu iz potrebitih obitelji velikom donacijom poklona Istaknuto

ASBISC-CR d.o.o. razveselio djecu iz potrebitih obitelji velikom donacijom poklona

Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt "Pisma Djedu Zmaju"' u kojem prikupljaju poklone za potrebitu djecu i djecu slabijeg imovinskog stanja. Pokloni se kupuju prema popisu želja koje su djeca ispisala u svojim pismima.

Radi se o projektu vrlo zahtjevne operativne i logističke provedbe s obzirom na količinu poklona; međutim, dječji osmjesi i njihovo zadovoljstvo motivi su koji olakšavaju cijeli proces.

Ove godine tvrtka ASBISC-CR d.o.o. na poseban se način izdvojila svojim sudjelovanjem pridruživši se mnogobrojnim pojedincima i tvrtkama koje svake godine sudjeluju u projektu. Naime, ASBISC-CR d.o.o. ispunila je veliki broj dječjih želja udruživši svoje zaposlenike koji su radosna srca kupovali poklone prema popisu u dogovoru s udrugom. Tim činom tvrtka je olakšala veliki dio posla udruzi i istaknula se svojim doprinosom.

a2

"Za nas ovo nikako nije samo jedna od donacija, ovo je naš skroman doprinos kojim smo željeli izmamiti osmjehe na dječja lica. Uložili smo malo truda i vremena, a puno ljubavi i nade da ćemo djecu zaista i razveseliti u ovo blagdansko doba godine. Našim smo poslovnim partnerima pripremili simbolične poklone zahvale za uspješnu suradnju u protekloj godini, a svu ostalu pažnju smo usmjerili na ovaj projekt. Sigurni smo da i naši partneri podržavaju ovakvu odluku te da će nam svima dječje veselje biti najveća nagrada. Želimo svima sretne i radosne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu." - kazao je gospodin Marko Malić, novi generalni direktor ASBISC-CR d.o.o.

a3

Inače ASBISC-CR d.o.o. djeluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine u sastavu grupe ASBISc Enterprises PLC, vodećeg distributera računalnih komponenti i opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača. ASBISC-CR d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u distribuciji informatičke opreme na hrvatskom tržištu, zastupajući neke od najvećih svjetskih imena kao što su Intel, Dell, Microsoft, AMD, Seagate, Logitech, Bang&Olufsen, Loewe, Prestigio, Canyon i AENO.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next