Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Devōt je najbolje rangirana tvrtka u software kategoriji na Deloitte CE Technology Fast 50 ljestvici Istaknuto

Devōt je najbolje rangirana tvrtka u software kategoriji na Deloitte CE Technology Fast 50 ljestvici

Deloitte je objavio svoju prestižnu ljestvicu CE Technology Fast 50 kojom rangiraju najbrže rastuće srednjoeuropske tehnološke tvrtke i povezuju ih u mrežu uspješnih igrača na hrvatskom tech tržištu. Osam njih dolazi iz Hrvatske, od kojih je health tech boutique IT tvrtka Devōt daleko najbolje rangirana u software kategoriji.


Rangiranje se provodi na temelju prosječnog rasta koji je pojedina tvrtka ostvarila u periodu od protekle četiri godine, stoga su se za potrebe formiranja ljestvice u 2022. godini, analizirali prihodi ostvareni od 2018. do 2021. godine.

Nagrada je i tržišno priznanje tvrtkama koje povećava njihovu vjerodostojnost kod potencijalnih ulagača i poslovnih partnera, ali i dobra employer branding poluga za buduće zaposlenike.
Devōt se primarno bavi uslugama razvoja softvera te automatizacije procesa. U početku su imali klijente iz raznih industrija, ali od početka pandemije COVID-19, tvrtka je stavila fokus na razvoj softvera s područja health-techa.

Direktor i osnivač tvrtke Devōt, Martin Morava, zahvalio je na nagradi i izjavio: „Priznanje Deloittea samo je još jedan pokazatelj da smo na dobrom putu i da s istim entuzijazmom trebamo raditi i dalje. Svaka dodatna potvrda našem timu je značajan motivacijski faktor jer se radi o pokazateljima koji uistinu vrednuju trud našeg tima. Danas u Hrvatskoj imamo stvarno dobrih i kvalitetnih firmi, što je itekako pohvalno za našu malu zemlju te ovim putem čestitamo i kolegama iz sektora koje je Deloitte danas prepoznao.

Svjetsko tržište je dovoljno veliko da svatko pronađe svoje mjesto pod suncem, a ukoliko se dodatno specijalizirate znači da tu poziciju dodatno osiguravate. U narednom razdoblju cilj nam je osigurati klijentima visoku razinu kvalitete kakva se očekuje u najboljim zapadnim i prekooceanskim tvrtkama, a da pritom nastavimo djelovati iz naših domova u Zagrebu i Osijeku“ te dodao:

„Ovo je i prilika da zahvalim svim članovima našeg tima koji su ovome pridonijeli, pogotovo onima koji su u Devōtu od samog početka. Bez njih ova lijepa priča ne bi bila moguća.“

Nakon godina provedenih u inozemstvu i prikupljenog iskustva iz renomiranih tvrtki, osnivač i direktor Devōta vratio se u Hrvatsku s motivacijom stvaranja tvrtke koja će prije svega uvijek stavljati kvalitetu procesa, rada i pravovremene isporuke klijentima.

Od tuda i ime tvrtke - od riječi devotion, što znači predanost. Iako im je 2021. godina bila rekordna, što potvrđuje i današnja Deloitteova nagrada, Devōt je još veći rast nastavio 2022. godine, za koju očekuju višestruko veće stope rasta te nastavak tog trenda i u budućnosti.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next