Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Poslovni susreti predstavnika elektroindustrije Turske i Hrvatske u Zagrebu Istaknuto

Poslovni susreti predstavnika elektroindustrije Turske i Hrvatske u Zagrebu

U utorak 8.2.2022. godine u Hotelu Westin u Zagrebu će se održati B2B Matchmaking & Networking Event koji će omogućiti poslovne susrete i razgovore predstavnika hrvatske elektroindustrije s turskim tvrtkama - članicama udruženja TET - Electrical and Electronics Exporters’ Association (Udruga proizvođača i izvoznika električnih proizvoda i elektronike iz Turske).

Organizator događanja je tursko udruženje TET, suorganizator je konzultantsko-EU lobistička tvrtka CBBS d.o.o. iz Zagreba, a podršku ovom B2B događanju daju Veleposlanstvo Republike Turske u Hrvatskoj, HGK - Hrvatska gospodarska komora i HUP –Hrvatska udruga poslodavaca.

TET - Electrical and Electronics Exporters’ Association dovodi vodeće predstavnike turske električne i elektroničke industrija (Bijela tehnika – Elektronika – Električna energija, oprema za proizvodnju i distribuciju električne energije – Kablovi) na razgovore s hrvatskim partnerima (proizvođači, veletrgovci, komore, udruge, državne institucije i agencije) o poslovnoj suradnji i stvaranju novih poslovnih prilika.

B2B Matchmaking & Networking Event i sastanci turskih i hrvatskih tvrtki će se održavati u vremenu od 9 do 17 sati. Svaki sastanak će trajati 30 minuta, a očekuje se da će na poslovnim susretima sudjelovati 12 turskih tvrtki s područja elektroindustrije i elektronike.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Promo članak

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next