Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Jubilarno 10. izdanje Shift konferencije biti će najveće do sada Istaknuto

Jubilarno 10. izdanje Shift konferencije biti će najveće do sada

Deseto jubilarno izdanje najveće i najznačajnije hrvatske developerske konferencije Shift imat će hibridni karakter, što znači da se na konferenciji očekuje oko 3.000 sudionika uživo i do 10.000 virtualnih koji će imati profesionalni stream i u svakom će trenutku moći komunicirati s ljudima u Višnjiku.

"Ovogodišnje izdanje Infobip Shifta bit će najjača developerska konferencija u Hrvatskoj, a vjerojatno i u Europi. Trenutačno imamo 1.400 prijavljenih, a interes raste kako se približavamo eventu te u konačnici očekujemo do 3.000 ljudi u Zadru ove godine. Najviše sudionika bit će iz Hrvatske i regije, ali imamo velik interes iz Amerike, Azije i Afrike", rekao je Marin Tomičić, voditelj projekta Infobip Shift konferencije.

Marin Tomičić Voditelj projekta Infobip Shift

Na Shiftu će biti preko 60 atraktivnih govornika iz velikih kompanija kao što su Google, Microsoft, Amazon i naravno domaćin Infobip. Od istaknutijih imena treba izdvojiti CTO Buildera Miska Heverya, Kenta C. Doddsa, Google Developer stručnjaka, te Joyce Lin iz tvrtke Postman koja je procijenjena na 5 milijardi dolara.

Uz predavanja, Shift će imati i startup stage, na kojemu će se novi projekti natjecati u Startup Challengeu. Imat će priliku za kratki pitch za osvajanje pozornosti i pobjedu. Treba napomenuti da u Infobipovom Startup Tribeu postoji 200 projekata o kojima ćete moći čuti na konferenciji.

Infobip Shift fotografija izdanja ShiftDev konferencije iz 2018. godine

"Za desetu godišnjicu bio je plan da bude najveća konferencija, a u tome smo uspjeli iako nešto drugačije nego što smo planirali. Unatoč situaciji u svijetu, uz Infobip smo uspjeli podignuti konferenciju produkcijski i organizacijski"- rekao je Ivan Burazin, član Uprave Infobipa.

U briefingu uoči konferencije organizatori su napomenuli da postoje ambiciozni planovi širenja. Plan je postati najveća konferencija na svijetu, a radi se na konferenciji koja bi se održala u SAD-u, no to naravno ovisi o situaciji s koronom.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next