Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Veliki uspjeh prve kampanje Funderbeam SEE: Include prešao 250000 u manje od 10 dana Istaknuto

Include Include

Kao korisnik prve kampanje Funderbeam SEE, samo u prvih 10 dana 21-godišnji inovator Ivan Mrvoš, osnivač tvrtke Include uspio je prijeći početni traženi iznos od 250.000 i prikupiti gotovo 270.000 eura investicija za razvoj pametnih klupa. U rekordnom roku domaći je startup izazvao veliki interes i postao najuspješnija tvrtka po brzini prikupljanja na Funderbeamu, platformi za investiranje i trgovanje udjelima startupa.

Već devedesetak investitora iz cijelog svijeta pokazalo je da vjeruju u globalni uspjeh solinskog Inclueda, a među njima su se našli i poduzetnik i investitor Nenad Bakić, kao i popularni matematičar Toni Milun, koji je svoju potporu izrazio i preko Twittera. Sljedeći cilj mladog hrvatskog inovatora iznos je od 400.000 eura, za što mu preostaje 20 dana trajanja kampanje.

steora pametna klupaPametna klupa Include Steora

„Veoma sam zadovoljan činjenicom da smo tako rano dostigli naš početni cilj, pogotovo kad uzmemo u obzir da se radi o novom pristupu financiranju. Mnogo ljudi nas podržava od početka, a sada su s izlaskom Includea na Funderbeam dobili priliku investirati u nas i osigurati svoj udio u tvrtki. Investirati može svatko uz početni iznos od 100 eura, a prikupljena sredstva iskoristit ćemo za još brži razvoj poslovanja i proboj na nova tržišta“, poručio je Ivan Mrvoš, osnivač i direktor tvrtke Include.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next