Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Epson u Ljubljani predstavio budućnost poslovnog ispisa Istaknuto

Predstavljanje Epsonove serije WorkForce Pro u Ljubljani, izvor: IT Biz Crunch Predstavljanje Epsonove serije WorkForce Pro u Ljubljani, izvor: IT Biz Crunch

Tvrtka Epson je 14. svibnja u Ljubljani predstavila novu generaciju tintnih pisača i višenamjenskih uređaja namijenjenih srednje velikim i manjim tvrtkama. Modeli iz serije WorkForce Pro imaju sve potrebne značajke za učinkovito poslovanje: skeniranje, automatski obostrani ispis i kopiranje, te su povoljni i jednostavni za održavanje. Njihova niska cijena ispisa pridonosi smanjenju troškova poslovanja. Uz to, predstavljeni su novi modeli Ink Tank System (ITS) pisača u četiri boje, namijenjeni manjim tvrtkama i kućnim uredima. ITS donose povoljan ispis originalnim tintama, a novi modeli dolaze s LCD ekranom za navigaciju te podrškom za Wi-Fi. 

WorkForce Pro WF-5620DWF
WorkForce Pro WF-5620DWF je 4-u-1 uređaj koji posjeduje niske troškove uporabe i velike brzine ispisa. Posjeduje mogućnosti automatskog dvostranog ispisa, skeniranje, kopiranje i faksiranje čine sve zadatke jednostavnima i učinkovitima, što je važno u poslovnom okruženju. Omogućava i izravan ispis s USB memorije, skeniranje na USB memoriju te siguran ispis uz uporabu PIN koda.IMG-20150514-WA0009
Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

WorkForce Pro WF-5110DW
WF-5110DW troši do 80 posto manje energije u odnosu na konkurentske laserske pisače zahvaljujući tehnologiji ispisa bez zagrijavanja. Ne emitira ozonske plinove, a tihi ispis i izostanak ventilatora čine ga pogodnim za radno okružje.

L455
Model L455 namijenjen je prvenstveno korisnicima kod kuće i u kućnim uredima koji traže brz i povoljan ispis, skeniranje i kopiranje visoke kvalitete bez upotrebe računala. Uz sustav spremnika za tintu visokog kapaciteta, korisnici mogu ispisivati dokumente u boji A4 formata, uključujući grafike i prezentacije.

L365
Model L365 pogodan je za male korisnike i kućne urede koji traže kvalitetu i povoljan ispis, skeniranje i kopiranje uz Wi-Fi. Uz spremnike za tintu visokog kapaciteta, korisnici mogu ispisivati više stranica po nižoj cijeni.

“Trendovi i evolucija poslovanja omogućavaju nam da tržištu ponudimo ink jet pisače kao adekvatnu zamjenu za laserske uređaje. Naš je cilj ponuditi kvalitetne proizvode koji nadomještaju laserske pisače u boji velikog kapaciteta, za skupine korisnika u tvrtkama“, kazao je Renato Vincenti, Business Regional Manager u tvrtki Epson.

IMG-20150514-WA0011
Usporedba predstavljenih Epsonovih printera

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next