Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Atos preuzima Siemens Convergence Creators Istaknuto

Atos preuzima Siemens Convergence Creators
Atos, globalni lider na području digitalne transformacije, danas je objavio plan za preuzimanje kompanije Siemens Convergence Creators GmbH (CVC), globalnog isporučitelja usluga digitalne transformacije u različitim industrijama, sa sjedištem u Beču.
 
Sa svojim visoko kvalificiranim inženjerima i oko 800 zaposlenika, CVC isporučuje softverska rješenja na području mrežnih komunikacijskih tehnologija, upravljanje uslugama i korisnicima, nacionalne sigurnosti, multimedije kao i svemirskih tehnologija.
 
CVC je u početku bio interni inovativni partner za istraživanja i razvoj (R&D) za različite Siemensove poslovne jedinice. Godine 2016. se izdvojio i postao neovisna Siemensova poslovna jedinica s vlastitim intelektualnim vlasništvom i vanjskom tržišnom strategijom.
 
S fokusom na inovativne R&D projekte i rješenja “ključ u ruke”, CVC će ubrzati Atosov tehnološki skok, uvođenjem specifičnog softverskog i hardverskog intelektualnog vlasništva čime će uvelike osnažiti Atosova mrežna sigurnosna i komunikacijska rješenja. Ove kombinirane ponude ojačat će Atosovu vjerodostojnost i sposobnost isporuke najkritičnijih sustava i aplikacija istovremeno povećavajući udio u telekom tržištu i omogućavajući pristup tržištima visokog rasta kao što su satelitska i civilna zrakoplovna industrija.
 
Prisutnost CVC-a u Njemačkoj, SAD-u, na području Središnje i Istočne Europe (s centrima za isporuku digitalne stručnosti u Hrvatskoj i Rumunjskoj) zajedno s mrežom moćnih partnera, nudi Atosu snažnu osnovu za aktivnosti diljem svijeta.
 
Zatvaranje transakcije se očekuje krajem prosinca 2017. godine nakon informiranja i konzultacija s tijelima predstavnika zaposlenika, odobrenja odgovorne vlasti i dobivanja antitrust odobrenja.
na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next