Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tele2 objavio promjene u strukturi Uprave

Malin Holmberg, izvor: Tele2 Malin Holmberg, izvor: Tele2

Malin Holmberg koja trenutno obnaša dužnost izvršne potpredsjednice i direktorice tržišta Srednje Europe te predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska preuzet će poziciju predsjednice Uprave Tele2 Nizozemske, počevši od 1. travnja. Malin Holmberg na ovoj dužnosti zamijenit će Jeffa Doddsa koji će preuzeti novu funkciju u Ujedinjenom Kraljevstvu u tvrtki TalkTalk. Malin će i dalje obnašati dužnost predsjednice Uprave Tele2 Hrvatska do 1. travnja, te će nastaviti nadzirati poslovne aktivnosti Tele2 Hrvatska. 

Viktor Pavlinić, član Uprave i glavni financijski direktor od 1. veljače će obnašati i dužnost glavnog operativnog direktora Tele2 Hrvatska. Viktor Pavlinić je u Tele2 došao 2008. godine, a prije preuzimanja pozicije glavnog financijskog direktora bio je voditelj odjela kontrolinga.

U razdoblju u kojem je Malin uspješno razvila poslovanje tvrtke u Hrvatskoj, Tele2 je unaprijedio mrežu i osigurao pokrivenost 97 posto populacije 3G podatkovnim uslugom. Također, unaprijeđeno je zadovoljstvo korisnika za 10% što dovodi Tele2 među najuspješnije tvrtke u svijetu u području odnosa s korisnicima te je pokrenut Reach for Change, inovativni program socijalnog poduzetništva usmjeren na pomoć djeci u Hrvatskoj.

Tele2 je tijekom dvije godine udvostručio profitabilnost koja je omogućila nove investicije te je povećao tržišni udio za oko 4%.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next