Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Ljetne prakse 2024: Najpoželjnije IT tvrtke u Hrvatskoj Istaknuto

Ljetne prakse 2024: Najpoželjnije IT tvrtke u Hrvatskoj

Prakse i pripravništva odličan su format za upoznavanje mladih stručnjaka s radom na konkretnim projektima i tehnologijama. Istovremeno, tvrtke na taj način privlače potencijalne nove zaposlenike. Donosimo vam tradicionalni pregled najzanimljivijih IT ljetnih praksi u Hrvatskoj.

Naš tradicionalni godišnji pregled ljetnih praksi u nekim od najpoželjnijih domaćih IT i tehnoloških tvrtki savršeni je dodatak pregleda ponude na ovogodišnjem JobFairu. Svakog proljeća studente zanima što koje tvrtke nude, kojim tehnologijama se bave, koliko ljetne prakse traju i koje su mogućnosti nakon završetka prakse. VIDI vam stoga svake godine donosi sistematičan pregled tih i svih drugih detalja koji bi vas mogli zanimati, a koje ste možda propustili na JobFairu ili niste bili u mogućnosti posjetiti ga. 

Ako niste imali prilike razgovarati uživo s predstavnicima poduzeća ili ste razgovarali s toliko HR-ovaca da od šume ne vidite stablo, mi vam donosimo sve ključne detalje o nekim od najpoželjnijih hrvatskih IT i tehnoloških tvrtki.

IMG_20240508_125713.jpg

Prije nego što krenemo s pregledom odabranih IT ljetnih praksi u Hrvatskoj, valja napomenuti da neke popularne IT firme nude prakse i studentski rad, ali ne u pogledu tradicionalnih ljetnih praksi koje mi ovdje obrađujemo. Tako SofaScore studentima nudi svoju akademiju, koja počinje u ožujku, dok tvrtke poput ReversingLabsa i Aircasha nude studentima tradicionalni studentski rad bez službenih praksi.

IMG_20240508_130052.jpg

No da ne duljimo, u fokusu su ipak zvijezde ovogodišnjeg pregleda ljetnih praksi. Ove godine okupili smo tvrtke koje se bave različitim tehnološkim područjima, ali ih povezuje jedna stvar – standard kvalitete koji je na zavidnoj razini, bez obzira čime se bavili.

U nastavku vam donosimo pregled ljetnih IT praksi u 2024. godini, koji također možete pronaći i na sljedećoj poveznici.

Snimka-zaslona-2024-06-05-162554.jpg

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next