Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Asseco SEE i FOI nagrađuju najbolje programere s 32.000 kuna

Ilustracija, izvor: Pixabay Ilustracija, izvor: Pixabay

Drugo po redu natjecanje "Ready, steady, code!" će se održati u subotu, 21. studenoga 2015., u 11 sati na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Nakon otvorenja će svi zainteresirani moći nakratko pratiti natjecanje koje će se odvijati u laboratorijima Fakulteta. "Ready, steady, code!" je studentsko natjecanje u kojem sudionici pokazuju svoje znanje i vještine razvoja programskih proizvoda. Natjecanje traje intenzivnih 24 sata tokom kojih natjecatelji rješavaju zadani problem nakon čega svoje rješenje prezentiraju stručnom žiriju koji se sastoji od stručnjaka iz privrede i akademske zajednice. 

Natjecanje u kodiranju zajedničkim snagama organiziraju Fakultet organizacije i informatike te tvrtka Asseco SEE iz Zagreba. Ukupan fond nagrada iznosi 32 000 kuna, gdje nagrada za 1. mjesto iznosi 17 000 kn, za 2. mjesto 10 000 kn, te za 3. mjesto 5 000 kn, a za njih će se boriti 10 timova .

 

Jedan tim čine srednjoškolci iz Tehničke škole Ruđer Bošković, dok su ostatak timovi studenata sa sljedećih fakulteta: Fakulteta organizacije i informatike (FOI, Varaždin), Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER, Zagreb), Filozofskog fakulteta Osijek (FFOS) i Tehničkog Veleučilišta Zagreb (TVZ). Timovi će unutar 24 sata intenzivnog programiranja pokušati razviti kompletno aplikacijsko rješenje koje je ove godine sportskog i zabavnog karaktera.

Detalje o natjecanju možete saznati na internetskim stranicama RSC natjecanja - http://rsc.hr/ - a za sve informacije se možete javiti na ovuOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next