Biz Tech web portal powered by vidi logo2

IT sistemi i eVision udruživanjem postaju pružatelj ECM rješenja u regiji

Damir Popović, osnivač i CEO IT Sistema Damir Popović, osnivač i CEO IT Sistema

IT Sistemi - Nove Tehnologije iz Splita i eVision Informacijski Sustavi iz Zagreba započinju zajednički nastup na tržištu i postaju "one stop shop" za elektroničko upravljanje dokumentima, poslovnim procesima i korporativnim sadržajem. Dvije hrvatske IT tvrtke u domeni upravljanja poslovnim sadržajem (eng. Enterprise Content Management - ECM) od danas više neće biti konkurenti već - partneri. 

Ovi pioniri regionalnog tržišta u stvaranju rješenja za upravljanje dokumentima, poslovnim procesima i korporativnim sadržajem udružili su znanje, viziju i kompetencije kako bi postali jedinstveni "one stop shop" pružatelj širokog spektra proizvoda i usluga za sve koji traže sveobuhvatno IT rješenje za dokumente i poslovne procese. U praksi to znači da od danas nastupaju kao suradnici na svakom budućem natječaju ili projektu.

Ovo je primjer da dvije informatičke tvrtke istih djelatnosti udružuju poslovanje u svrhu zajedničkog pružanja dodane vrijednosti korisnicima.

Regionalno tržište ovim potezom dobiva pružatelja potpune usluge ECM rješenja neovisno o tehnologiji, veličini implementacije i specifičnosti potreba. Jamstvo kvalitete i pouzdanosti osigurava 50 stručnih i certificiranih djelatnika, 17 uspješnih godina kontinuiranog rada u ECM području te vlastita rješenja i dugogodišnji partnerski odnosi s najznačajnijim međunarodnim kompanijama IT industrije kao što su Microsoft, EMC, IBM, Kofax, Abby, K2, Alfresco i Xyzmo.

IT Sistemi i eVision do sada su individualno uspješno poslovali s brojnim gospodarskim subjektima u regiji među kojima su sve vodeće banke, osiguravajuća društva, telekomi, poduzeća industrije robe široke potrošnje i tijela državne uprave. Ukupni godišnji prihod dviju tvrtki za 2014. godinu iznosi preko 3 milijuna eura.

"Naš je cilj osloboditi korisnike razmišljanja o tehnologiji. Zajedno, IT Sistemi i eVision, nudimo širok izbor rješenja i, s tom širinom, potpunu slobodu izbora. Našim partnerskim nastupom stavljamo tehnologiju u službu poslovnih potreba korisnika, pokrivamo Hrvatsku i regiju iz Splita, Zagreba i Mostara uz bržu, bolju i kompletniju uslugu za sve korisnike. Trenutno su u povlaštenoj poziciji zajednički korisnici koji već počinju uviđati velike prednosti naše suradnje s eVisionom" istaknuo je Damir Popović, osnivač i CEO IT Sistema.

"Uz IT Sisteme dobivamo 'vjetar u leđa' za brži i bolji razvoj postojećih i novih proizvoda za regionalno i međunarodno tržište te razvoj optimalnih rješenja prilagođenih specifičnim potrebama korisnika. Vjerujem da udruživanje donosi i veću stabilnost za naših 50 zaposlenika te otvaranje prilika za osobni i profesionalni razvoj. Na koncu, IT Sistemi i eVision dijele viziju bolje IT industrije u Hrvatskoj koja povećava zaposlenost i izvoz" smatra Zvonimir Mavretić, osnivač i CTO eVisiona.

ZvonimirMavretic

Posebno ističu da su dvije tvrtke interno već počele dijeliti znanje, iskustvo i strategiju kojom će ostvariti sinergijski učinak na tržištu te sa zadovoljstvom dodaju da se već primjećuju pozitivni efekti suradnje.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next