Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Deset najboljih Windows 10 aplikacija za bolju produktivnost Istaknuto

Deset najboljih Windows 10 aplikacija za bolju produktivnost

Microsoft je nedavno izdao dva nova Surfacea, Surface Pro 4 i Surface Book, koji su namijenjeni za poslovne svrhe. Oba dva dolaze s Windows 10 sustavom te su prilično visoke cijene. Windows 10 broji danas preko 100 milijuna korisnika, naveo je voditelj Windowsa Terry Myerson u izvješću početkom listopada.

Uvedeno je mnogo novih funkcija i aplikacija koje pomažu u lakšem izvršavanju zadataka, kao što su implementacija Cortane, Windows Hello, Continuum itd. Sam sustav dizajniran je za što bolju produktivnost, bez obzira na osobnu ili profesionalnu svrhu.

Deset najboljih aplikacija za bolju produktivnost u Windows 10 su:

Adobe Photoshop Express - "lagana" verzija Photoshopa za editiranje slika. Posjeduje više od 20 filtera za manipuliranje slikom.

 

Evernote - digitalna bilježnica koja ima mogućnost pisanja, šaranja i skeniranja bilješki. Pomoću nje na vrlo jednostavan način mogu se organizirati i dijeliti bilješke s drugim ljudima ili uređajima, prenosi InformationWeek.

RemindMe - podsjetnik na buduće aktivnosti i stvari za napraviti.

Taskify - pruža mogućnost stvaranja liste zadataka koje treba riješiti i njihovog rješavanja kad su zadaci gotovi. Mogu se stvoriti liste za osobnu ili profesionalnu svrhu, dodavati bilješke i podsjetnike.

TeamViewer Touch - aplikacija koja omogućava dobivanje pristupa računala s druge lokacije. Broji više od 200 milijuna korisnika.

Trello - kompilira ideje i popise na individualnoj ploči za odgovarajuće zadatke a može dodavati i sadržaje (video, slike itd.). Cijeli završeni projekt moguće je podijeliti sa svojim kolegama u timu.

Splashtop Buisness - omogućava transformaciju mobilnog Windows 10 uređaja u ekstenziju korisničkog desktopa, bez obzira gdje se on nalazio.

getHired - aplikacija za traženje posla koja posjeduje različite kategorije i podatke.

Poki For Pocket - servis koji olakšava spremanje članaka, videa i web stranica koje su online a korisnik nema vremena da ih pročita.

GoToMeeting - alternativa Skypeu. Ovaj alat omogućava stvaranje sastanka za sudionike s udaljenog mjesta. Dozvoljeno je maksimalno 25 sudionika.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next