Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tele2: Održana radionica Biznis akademije u Osijeku za poljoprivrednike

Tele2: Održana radionica Biznis akademije u Osijeku za poljoprivrednike

S ciljem unaprjeđenja poslovanja Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u Osijeku u petak 14. lipnja održana je specijalizirana radionica Biznis akademije u organizaciji Tele2.

Tele2 pokrenuo Biznis akademiju, platformu koja već preko godinu dana educira obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja s ciljem razvoja nove, održive ekonomska vrijednosti. 

U sklopu projekta prošle je godine održano 12 cjelodnevnih, besplatnih edukacija diljem Hrvatske te je na njima sudjelovalo više od 350 malih poduzetnika i obrtnika kojima su stručni predavači, izv. prof. dr. sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Sanja Novak, specijalistica za digitalni marketing, prenijeli znanja iz područja digitalizacije poslovanja.

Biznisakademija 2

“Odaziv na naše radionice je odličan i iznimno smo zadovoljni rezultatima te pozitivnim povratnim informacijama koje dobivamo od obrtnika i malih poduzetnika. Ovaj segment poslovnih subjekata je relativno zakinut u procesu digitalizacije, stoga smo im odlučili pomoći. Zahvaljujući platformi Biznis akademija, zajedničkim snagama stvaramo nove, stvarne i održive vrijednosti u životu, a pozitivno je već ako samo jedan poduzetnik iskoristi ideju koju vidi na našim radionicama i primijeni ju s ciljem unaprjeđenja svog poslovanja”, naglasili su u Tele2.

Inače, u Slavoniji postoji preko sedam tisuća Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next